Kafanıza kuş pisleyipte piyango kazanmışlığınız varmı

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Kafanıza kuş pisleyipte piyango kazanmışlığınız varmı

cipsimin içinden bedava cips çıkmıştı... yeterli bi piyango bence. ötekiler beni bozar, sonra sevenlerim üzülürler onları tanımıyorum diye.

Kuşlara da yemek dağıttığım için zaman zaman sevgilerini bu şekilde dile getirseler de henüz hiç piyango kazanmadım.

Sadece üstüme pislediğinde değil camdan içeri kucağıma güvercin geldiğinde de denedim ama kazanamadım.

pislemiyor
sıçıyor

piyango dedinizde bankadaki çerez param aklima geldi 800bin tl 12bin tl faiz gelio her ay .s

Pişti de bile hep kaybederim. Şans ile aramız baya bozuk. Sevmiyor beni.

Güvercinler de sevmiyor beni. Yem bile versem, benden kaçıyorlar.

Kucukken bayram icin yeni ceket almistilar bana ve disarda arkadaslarima ceketimi gosterirken bi hevesle, yukaridan bisiler geldi ve herkes gulmeye basladi. Utanarak eve dogru ilerliyorum. Apartmanda ki merdivenlerden yukari cikiyorum, apartmani temizleyen abinin butun pis suyu anlamadan ustume dokulmesiyle bir hayal kirikligi daha. Bu durumu yasamis oldugum icin anacum uzulmus ve beni yikadi pakladi sonra sevdigim abur cuburlardan verdi bana. Piyango'yu yakaladim

Geçen şalıma yapmislar eve gelince fark ettim:emoji_face_palm: yaptiklarina degsin sans getirsin isterdim ama maalesef......

aaa yazmamış mıyım buraya?

kafama değil de omzuma pisleyip milli piyango bileti almışlığım ve amorti bile kazanamayışım var.: ))

Düşünüyorum da Koç un kafasına kuş mu pisledi acaba dd zihniyeti bk gibi de

Arkadaşlarla izmit çarşıda dolaşıyoruz, oc evladı kuşun biri güdümlü bok mu yoolladı naptıysa kafama devasa bir pislik yaptıydı. Gidip cami şadırvanında kafamı buz gibi suyla 15 dakika yıkadığımı biliyorum. Yanımdaki yaşlı bir dede de oğlum öyle abdest alınmaz falan bilmiyor musun dedi. Dedim dedem abdest almıyorum kafama bir hayvan s*ctı da onu yıkıyorum ama çok büyük bir pislik olduğu için kafamı komple ıslatıyorum malesef dedim ve dedem geçmiş olsun diyeceğine kahkahka atmaya başlamıştı. Hayın dedem , zalım dedem. Düşene bir tekmede sen atıyorsun ha.

Geri