kafam mars

Konu sahibi son olarak 2133 gün önce görüldü
Ölümden sonra yaşam olduğuna neredeyse bütün dinler inanır.Kaldı ki eski çağlarda dinleri olmayan insanlar bile inanırlarmış ve eşyalarıyla birlikte gömülürmüş.Bir yerde okuduğuma göre ''dünya hayatının 80 yılı ahiret hayatının 1 gününe bedelmiş'' misal güneş kendi etrafında bir dönüş hareketi yapar ve bir turunu 25 günde tamamlar.soru şu acaba öldükden sonra ruhların uzaya yükselme olasılığı %? olabilir.

ben şu an yaşadığımı bile düşünmüyorum sen gelmiş ölümden sonrasını soruyon :honk:
hep büyük ikramiye çıkmadı diye bunlar :torpu:

ben şu an yaşadığımı bile düşünmüyorum sen gelmiş ölümden sonrasını soruyon :honk:
hep büyük ikramiye çıkmadı diye bunlar :torpu:

kankeyta hoş geldin bende çıkardığım büyük ikramiyeylemi gömüleyim yoksa çıkanları uzaya fırlatayımdan ölünce ordan alırım düşüncesinden buraya geldim ayrıca ikramiyenin farkında değilsin bi silkelen bi kafanı buzlu suya sok bi kendine gel ltfen

1393508_o10b9.jpg

doğmadan önce neysek öldükten sonra da o olacağımıza inanıyorum. hiç hatırlamadığımız, kim olduğumuzu, nerede olduğumuzu bilmediğimiz kocaman bir boşluk. insanlara bu neden garip geliyor anlamıyorum. bana yaratılış felsefesi ve ahiret inancından daha mantıklı geliyor bu.

kankeyta hoş geldin bende çıkardığım büyük ikramiyeylemi gömüleyim yoksa çıkanları uzaya fırlatayımdan ölünce ordan alırım düşüncesinden buraya geldim ayrıca ikramiyenin farkında değilsin bi silkelen bi kafanı buzlu suya sok bi kendine gel ltfen

hala ölümden sonra diyo ya .s.s anı yaşa olm belki ölünce ihtiyacın olmaz, şimdi ihtiyaç sahiplerine ver sen o ikramiyeyi :honk: evet hem ihtiyacı var hem sahip :honk:

hala ölümden sonra diyo ya .s.s anı yaşa olm belki ölünce ihtiyacın olmaz, şimdi ihtiyaç sahiplerine ver sen o ikramiyeyi :honk: evet hem ihtiyacı var hem sahip :honk:

anı yaşamak için daha doğrusu o andan yani şimdiki zamandan zevk almak için akıcılığını kaybetmeyen nakite ihtiyamız var.belki diye diye ne hale geldik bak kendine?noldu%60 kar payı?

anı yaşamak için daha doğrusu o andan yani şimdiki zamandan zevk almak için akıcılığını kaybetmeyen nakite ihtiyamız var.belki diye diye ne hale geldik bak kendine?noldu%60 kar payı?

kankeyto acil bi yerlerden voleyi vurmamız lazım :honk:
benim para sıvı özelliği taşımak yere aniden süblimleşiyo var bi sıkıntı :honk:

Kafam Mars​
memelerim Cüpiter​
bu saatten sonra​
gelsen ne fark eder​
Eski 1 flörtözüme yazdığım bu şiyiri aklıma getirdi konu.​

Geri