Kafam Karışık!

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Seni engellediği sisteme bağlı. Facebook da kişi engellerken bir kaç seçenek soruluyor bizlere. Ve bu engellemelere göre bazıları geçici olabilir. Facebook seni engelliyor ve bir müddet sonra engel-iğini kaldırıyor. Engellerken seçtiği ya da işaretlediği şıklarla da alakalı olabilir Dem.

Evet, bu durum için 3. kez ama genel olarak bilmem kaçıncı kez engellenmiş durumdayım yine :) Halüsinasyon görmüş olamam. Şâyet öyle olsa ilk engel açılışında mesajı atamazdım. Belki de bazılarınızın dediği gibi bir merak sonucu açıp kapadı tekrardan. Ya da eli sürçtü vs. vs..

Durum her neyse beni tatmin etmedi, etmeyecek gibi de. Tüm objektif ve iyi niyetli düşünce/fikir/yorumlarınız için tekrardan teşekkür ediyor ve sizi bu meşguliyetten kurtarıyorum artık.

Hayrlı Geceler / Dem

ulan işi gücü bırakıp 3 sayfa boyunca sahsin niye engeli açıp kapadigini tartışmışlar. Adamın keyfi öyle istiyodur ya da seni trollüyodur. .s.s

Engel yine kalkık. :) Yok yok bunda bir iş var. Yıllardır böyle bir şey ile ilk kez karşılaştığımı yinelemeden edemeyeceğim. Yazsam bir türlü, yazmasam bir türlü. Dem'in Facebook ile imtihanı sürüyor... :cici:

Engel yine kalkık. :) Yok yok bunda bir iş var. Yıllardır böyle bir şey ile ilk kez karşılaştığımı yinelemeden edemeyeceğim. Yazsam bir türlü, yazmasam bir türlü. Dem'in Facebook ile imtihanı sürüyor... :cici:

Neden kendini yazmaya mecbur hissediyorsun? Birak bekle, o yazsin.

Bak sen bile şüphe içine giriyorsun,bence yazma bi müddet ilgini onun üstünden çekmiş his etsin..!

''Ben sana mecburum bilemezsin'' sözünü hiç anlamazdım eskiden. İki senedir çok iyi anlar oldum :cici: O, kırmızı kar yağmadan yazmaz. :)
Yazmiyorsa sende yazma o zaman.
O biseylerden vazgecip fedakarlik yapmiyorsa, sen neden yapiyorsun ya?

Pekâlâ. Sonya ve LaL. Dediklerinize tamamıyla olmasa da büyük çoğunlukla katılıyorum. Peki, bekleyelim bakalım...

Hocam,kişi büyük ihtimal sizi merak ediyor ve profilinize bakma ihtiyacı hissediyor. Bu yüzden de arada engelinizi kaldırıp bakıyor ve bir süre tekrar engelleyemiyor. Siz de o arada bunu farkediyorsunuz sanırım.
Bence yazın gitsin.

Hiç facebook hesabım olmadı, teknik ayrıntısından anlamam. Yerinde olsam o kişiye yazmaktan vazgeçerim. Böyle basit şeyler yapan insanlardan ötürü kendini yormaya ve üzmeye değmez.

Hiç facebook hesabım olmadı, teknik ayrıntısından anlamam. Yerinde olsam o kişiye yazmaktan vazgeçerim. Böyle basit şeyler yapan insanlardan ötürü kendini yormaya ve üzmeye değmez.

Nasıl şeyler yaptığını kimse kestiremez ki. Dolayısıyla basit olup olmamasına karar verilmesi yersiz. Çünkü ortada bir netlik söz konusu değil. Zira şuan olayların neden, neyin etkisiyle ve nasıl olduğu hususunda hiç kimsenin bir bilgisi yok. Sâdece konu üzerinde fikirler beyan ediliyor.

Neyse, yok bir şey...

Yorumları okumadım ama senin yazını okuduğum da aklıma ilk gelen şey, seni takip edip sonra engellemesidir. Hâlâ sana ilgisi var demektir. Şahsen ben engellerdim, bir daha açmazdım. Eğer merak ediyorsam tekrar engeli kaldırıp, bakarım durumlarına.
Biz kadınlar meraklı yaratıklar olunca ne yaptığımız belli olmaz.

Kabul edersiniz veya etmezsiniz bilemem ama bana karşı verdiğiniz cevabın arkasında, sakladığınız düşüncelerin ipuçlarını görüyorum. Yanı sıra olarak sadece duymak istediğiniz şeyleri önemseyip, diğerlerini sert karşılıyorsunuz. Bu sizi daha çok kafa karışıklığına ve gerçeklerin dışına iter.

Son karar yine sizindir tabi.

ya karmaşık bir durum şimdi bir yanda çocukluk arkadaşın diğer yanda sevdiğin kadın tercih kolay aslında sevdiğin kadın olması gerek tabi ama şimdi ihtimalleri sıralamak gerek sen yazınca neden engelliyor olabilir istemediği bir şey mi yazıyorsun acaba daha farklı bir beklentisi mi var veya sen yaklaşımını değiştir zor bir durum tabi kalbe ne kadar söz geçirebilirsin ama oyunu kuralına göre oynamak gerekiyor, sen hislerini belli etmişsin zaten artık engeli kaldırmasını bekleyeceğiz hadi bakalım

Kabul edersiniz veya etmezsiniz bilemem ama bana karşı verdiğiniz cevabın arkasında, sakladığınız düşüncelerin ipuçlarını görüyorum. Yanı sıra olarak sadece duymak istediğiniz şeyleri önemseyip, diğerlerini sert karşılıyorsunuz. Bu sizi daha çok kafa karışıklığına ve gerçeklerin dışına iter.

Son karar yine sizindir tabi.

Aslında size öyle geliyor. Zira yukarıdaki yorumların bazılarının içinde birden çok duymak istemediğim şeyler vardı; ama konu bütünlüğü temel bir netliği ifade etmiyor, sâdece nâcizâne fikir sunuyordu. Sizin yazınızdaki fark, basitliği bâriz bir şekilde vurgulamış olmasıdır. Ben sâdece bu kısmına katılmadığımı belirtmek adına öyle yazdım.

Yine de teşekkürler tabi.

Geri