Kafam Karışık!

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Hayatımda ilk kez ama sonrasında aynı durumu ikinci kez yaşadığım için sizlerle paylaşma gereği duydum ve yorumlarınızı bekliyorum.

Biri tarafından Facebook'tan engellendiniz. Bu durum sizi hiç şaşırtmadı çünkü aranızda olumlu olabilecek bir durum büyük ölçüde yok gibi. Engelin kalkması sıfıra yakın ve bu aynı şahısın daha önceki sınırsız engelleri ile kanıtlanmış durumda. Ama...

İşin aması tuhaf tarafı zaten. Sonra bir bakıyorsunuz ki engeliniz açılmış. Bunu da rastgele görüyorsunuz tabi. Ardından belki bağışlandım belki de bir şeyler değişti diye bir şeyler yazıp yolluyorsunuz. 'Görüldü' iletisinden bir müddet sonra yeniden engelleniyorsunuz. Hadi buraya kadar da bir şey yok diyelim. Teknik bir hatadan dolayı engel açılmış olsun, ya da son bir şans için kişi tarafından açılsın.

Peki, bir mesaj gönderdikten sonra ikinci engelleme vuku bulunca ve bu ikinci engelleyiş de bir müddet sonra tekrardan açılırsa ne düşünürsünüz?

Bunu buraya açtım ki, belki (tekniksel olarak) aynı veya benzer durumları yaşayanlarınız olabilir. Şâyet tekniksel ise boş umutlara kapılmam böylece ve kafam yeterince rahat etmiş olur.

Yorumlarınızı, yardımlarınızı bekliyor olacağım...

Saygılarımla
Dem

Tekniksel bir hata yoktur, merakindan engelini aciyordur, izliyordur seni.
Sonra sen mesaj yazinca, ona tekrar ulasama diye engelliyordur.
Hic ihtimal vermiyorum yani teknik hatadan olduguna.
Yalniz birinin engelini kaldirdigin zaman 48 saat icinde tekrar engelleyemiyorsun, buna dikkat et.

İki kere olmuş bir olay ve tekniksel bir sorun olacağını sanmıyorum. Kendisi açmıştır. Neden engelledi bilinmiyor; ama mesajı gördüğü halde ya çok kırgın, zaman geçsin diye bekliyor; ya da o engel yanlışlıkla açıldı seni umursamıyor. İki kez engelinizi açmaz bence umursamıyor olsa. Belli ki kırgınlık var.

Evet bende katılıyorum bu görüşe, merakından engeli kaldırıyordur. Umursamıyorum seni havası yaratmaya çalışıyor bence.

Kısa ve net bir şey sormak istiyorum. Neden araya facebook hesaplarını koyuyorsun? Neden seni engelleyemeyeceği ya da tekrar engeli kaldıramayacağı ya da ne bileyim seni görüp de görmezden gelemeyeceği bi şekilde karşılaşmıyosun? Mesela neden direk karşısına çıkmıyorsun ?

Hani denir ya anlatsam roman olur. Hikâye o denli uzun ki. Keşke saniyeler içinde zihinlerinize aktarabilseydim de, içinde olduğum durumu ve karmaşıklığı çok iyi resim edebilseydiniz.

Kısa ve net bir şey sormak istiyorum. Neden araya facebook hesaplarını koyuyorsun? Neden seni engelleyemeyeceği ya da tekrar engeli kaldıramayacağı ya da ne bileyim seni görüp de görmezden gelemeyeceği bi şekilde karşılaşmıyosun? Mesela neden direk karşısına çıkmıyorsun ?

Bu dediklerini ilk başlarda denedim. Hiçbir şekilde sonuç vermedi. Hatta şaşırdı çoğu zaman, çoğu zaman da takdir etti. Ama daha büyük bir sorun vardı, korkarım hâlâ da var ve bu da benim için çok büyük bir problem. Kendisi başkasına âşık ve o kişi de benim çocukluk arkadaşım (Sonradan öğrendim)

Bu işin başı 2011 ortalarına dayanıyor. Onu en son gördüğüm andan bu yana kadar sevişimin üzerinden de yaklaşık bir sene geçti.

ay umursamayan biri o engeli kaldirmazdi biyerde umursuyor ki aciyor engeli sonra egosu tatmin olunca tekrar engeliyor , hatunlar seytan gibidir ya anlamasi cok zor ama anlatiklarina göre gercekten sadece ego tatmini bu

Hepinizin yorumlarına tek tek teşekkür ediyorum. Düşüncelerinizi benden esirgemediğiniz için. Eksik olmayın. :hi:

Şuan engel açılmış halde. En son yazdığım mesaj bana, ben mesaja bakıyorum. Ne yapayım peki şimdi? Yazayım mı bir daha? Yazmazsam hiç, onun dönüp yazma ihtimali %0.1

Bu dediklerini ilk başlarda denedim. Hiçbir şekilde sonuç vermedi. Hatta şaşırdı çoğu zaman, çoğu zaman da takdir etti. Ama daha büyük bir sorun vardı, korkarım hâlâ da var ve bu da benim için çok büyük bir problem. Kendisi başkasına âşık ve o kişi de benim çocukluk arkadaşım (Sonradan öğrendim)

Bu işin başı 2011 ortalarına dayanıyor. Onu en son gördüğüm andan bu yana kadar sevişimin üzerinden de yaklaşık bir sene geçti.

Benim bu hayatta inandığım tek bir şey var. O kişi ne kadar imkansız olursa olsun, ne derece başkasına aşık olursa olsun bu sonsuza kadar devam etmiyor. Tamamen aynı jenerasyon olmasa da farklı bir türünü yaşamadım değil, oradan biliyorum. Bence asıl sorun, çocukluk arkadaşı kısmında. İşte o kısmı değiştiremezsin maalesef. Her şey değişse bile o değişmez.

Madem bu kadar seviyorsun, madem bu kadar aşıksın umudunu asla kaybetmediğini de biliyorum. Çünkü durum ümitsiz de olsa insan aşık olunca umudunu kaybedemiyor. Umarım ortadan tüm engeller kalkar da mutlu olabilirsiniz.

Belki benim daha bilmediğim ve onun da elini kolunu bağlayan bir şeyler varsa?

Masal bunlar. Teselli. Kendini kandirmaca.
Gercek sevginin kolunu elini felan kimse baglayamaz.
Yillarca böyle kandirdi herkes kendisini.

Şuan engel açılmış halde. En son yazdığım mesaj bana, ben mesaja bakıyorum. Ne yapayım peki şimdi? Yazayım mı bir daha? Yazmazsam hiç, onun dönüp yazma ihtimali %0.1

Yazma, hatunlar arkasindan kosusturan erkekleri sevmez ya dengesiziz biz, kesin neden yazmadi deyip yazar ben eminim bundan.

Bence sende onu umursamamalısın, kaçan kovalanır olmuş resmen sizde,bence bi müddet hiç yazma eğer tepki vermezse unut bence sen o kızı seninle oynuyor demek de istemiyorum. Ama yazma sen yazdıkca ilginden dolayı şımarıyor bence,bi sessiz kal bakalım nolcak derim ben.

bence git ona yaz hatta bırak yazdıktan sonra sana cevap vermese seni engellese bile tekrar yaz öğrenene kadar kaçma üstüne yürü bırak gururu felan. Ha belkide egosu sonucu yapıyordur bilemezsin. Ama şuan bildiğin tek şey neden böyle yaptığını bilmediğin. onunda cevabı burada değil.
Bence yüreğinin sesini dinle,
Bugün öleceğini düşünsen ne yapardın? Kaybedecek birşeyin olmadığını düşünmenin en iyi yolu ölecek olduğunu bilmektir. Sayın Dem, Kalbiniz ve sezgileriniz ne yapmak istediğinizi belirler gerisi hikaye.

Geri