kadınlarla arkadaş olamayan kadınlar

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
kızlar beni takmıyor, muhabbetim leş gibi, kendimi kabul ettiremedim, hiçbir gruba dahil olamadım, kimse benlen takılmak istemiyo kısmını al evir çevir ayy beni çekemiyörlöör, ay dediködümü yapıyörlööörr.

(bkz: erkek gibi kız )

hep erkek arkadaşlari vardir cevresinde kanka kanka der sürekli böyle kızlar genelde cok iticidir gözümde

1. Kız arkadaşlarının dedikoduların dan ve konuştukları konulardan bunalmistir
2.erkekleri daha samimi buluyor olabilir
3.erkeklerin kıskanç olmadıklarını komplekslerini hem Cinsleri ile bastırmaya calismadiklarinin farkındadır.
4. Zaten kızlarla aynı şeyleri yaşadığı için farklı bi iletişim arıyordur.
5. Anlaşılma güdüsü

bknz: kişi kendinden bilir

Belki de kızların fazla kaprisli, bazılarının da muhtemelen kendisini kıskandığını düşünerek; eğer karşısındaki erkekler daha iyi yoldaş oluyorsa olması muhtemel durumlardan biri.

Saçma kız muhabbetleri ve dedikodularından nefret ediyorum. Benimle aynı frekansta olan kız çok azdır, benimle aynı frekansta olan erkek de çok azdır. Sadece erkekler 2-3 kişiyle daha önce. Sanırım bu yüzden çok yakın arkadaşım yok. :/

1 bayan mesaj yazdiginda 3 saate cevap verir ama 1 bay-a 1 saniyede 3 mesaj yazar
boyle kizlar cok
erkeklerdede var ama surekli kizlarla konusur sorsan 1 erkek arkadasi ya vardir ya yokdur

Kızların genel tavır ve triplerine anlam veremeyen, onların değişken dedikodularından uzak durmak isteyen, erkeklerin direkt tavırlarını kendine daha samimi bulan bir kız tipidir.
Bütün arkadaşları erkekten ibaret olacak değil ya

kadınların arasında bir kıskançlık her zaman vardır zaten, birbirlerini pek çekemezler, hepsi için geçerli olmayabilir lakin büyük bir kısmı böyle benim kanaatimce, bu sebeptende arkadaş olamıyorlar.

Arkadaşları tarafından çekilemeyen sürekli arkasından konuşulan kadındır...

Kıskançlık ve gereksiz trip yatar bence temelinde

En küçük aykırı seste bozulan arkadaşlık anlayışı cinsiyet ayırt etmeksizin kabulüm değil.

Arkadaşlarının mutluluğunu çalma meramı ile tutuşanlar sağdan ilerlesin, yoldaş olmayı bilenler ise sola ayrılıp beklesin.

Bir cinsin diğerine oranla daha iyi arkadaş olabildiklerini iddia etmek de nedir?
Ozanlığa soyunuyorsunuz madem, iki satır şiiriniz olsun.

en yakın arkadaşları erkek olan kadın konusunun bahsettiğidir.

Ay doynt andırsıtent.

Arkadaş gibi görünüp her gördüğünde samimiyetsiz sevgi sözcükleri siralamak yerine kendine samimi bulduğu kişilere yakin olabilir. Ya da erkeklerin ilgisinden hoşlanan bir kesim var kanka da olsa erkek olunca daha bir hoslarina gidiyor o cins de olabilir.

Neyse ki en güvenilir ve samimi olan kadınları ben kaptım. lskjslk

Geri