Kadınların zırt pırt çığlık atması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hayranı olduğu ünlüyle karşılaşmış gibi arkadaşlarını görür çığlık, arkadaşlarının arkadaşlarını görür çığlık, arkadaşlarının nişan yüzüğünü görür çığlık, arkadaşları terfi falan alır çığlık...

Haberim yokken kedi köpek sürtünerek geçerse çığlık atarım refleks olarak.

Bir tek fare gördüğümde çığlık atıyorum ben ;q

Kadınların çığlıkları sadece sizin istediğiniz anlarda olmak zorunda değil bence :emoji_unamused:

sebebi evrimsel psikoloji :

doğada kadınlar : özellikle de memeli türünden olan dişi hayvanlar da aynı tepkiyi veriyorlar örneğin ; tehlike adında dişi hayvanlar sürünün geri kalanına tehlikeyi haber vermek ve ilgiyi o noktaya çekmek için yaparlar.

arkadaş ortamında kadınlar : kadının arkadaş çevresinde gösterdiği bu davranış, yalnızca keyifli olduğunu ifade etmekle kalmaz aynı zamanda potansiyel rakiplerine karşı işte bu da benim, ben buradayım, çok eğleniyorum, çok mutluyum mesajı verirler.

yatakta kadınlar : bilmiyorum ben hiç deneyimlemedim. bunu da tecrübeli arkadaşlar paylaşsınlar hahah.

1759318563739.jpeg
Lanet olası bu böcek yüzünden yaz akşamlarını sevmiyorum

- Sevişmediğimiz bir yer kaldı mı?
- Evet, yatak.

anne terliğinin sarsıcı bilgeliğinden nasipsiz yetişmiş bir z kuşağının aklı hep böyle edepsizleklere çalışır zaten efendim. oysa biz öyle miyiz ?

Nefret ediyorum her bka çığlık atıp ortalığı velveleye veren insanlardan

O yetenek bende yok
Bir keresinde ilk yardım kursu aldık orada baygın bir bebeğe ilk yardım yapmam gerekiyordu plastik bir bebek yardım çağırmam gerekiyordu yapamadım o yüzden Allah korusun hiçbir zaman çığlık atacağım şeyler olmasın
:$

Geri