Kadınların yaşının sorulması neden ayıp ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kadınlar yaşını neden gizler?
Kadınların yaşının sorulması ayıp sözü nerden geliyor?

Cinsiyete göre gurur yapılan durumlar mevcuttur. Mesela erkeğe maaşını sorarsınız
az ise söyleyemeyebilir çekinecektir.
Kadının yaşı yanlızca evlenme çağında önemlidir(sosyal mesaj !) , gerisini tahmin etmek zordur. Aslında bilmek zorunda da değilsiniz. Kendi yaşınızı söyleyin zaten her şey akışına uygun gelişip su yatağını bulacaktır. Kaç yaşındasın olarak sormayın , en az olan rakamı söyleyin.

- 23 çok güzel bir yaş
+ahahahaha teşekkürler tahmin yanlış ama
- sorun değil ya gülüşünüzü görmek için sordum , birer çay ?.... bakarmısınız garson bey ?

Son düzenleme:
Nezaket olarak görürüm ben. Hikayesi var mı? Araştırmadım. Sormam gerekmedikçe sormam veya bunu sorun etmeyeceğini anladığım olursa soruyorum. Onun dışında doğum tarihini soruyorum.:biggrin: Siz de öyle yapın.:mnyk:

Neden sorumasın ki? Her yaşın ayrı bir güzelligi var.Ayıp? Neden ki...Bir yaştan sonra gereksiz ayrıntı gibi geliyor.Insan yaşından utanmamalı ya da sorulmasından rahatsız olmamalı.Bence asıl önemli olan akıl yaşı...

Söylendiğinde 'yok artık' ifadesi daha hoş oluyor ama :P

Erkeğin maaşının sorulması neden ayıp ? :h:

Anlam veremediğim mevzulardan. Özel, kişisel bilgi gibi mi düşünülüyor acaba? Yaş alt tarafı, ne özeli olabilir ki?

Açıkçası karşımdaki kadına yaşını sorduğumda "aa ayıp, bilmezmisin hiç kadınların yaşı sorulurmu" gibi klişe bir tepkiyle karşılaşsam direkt onu aptal ilan eder ve çekilirim.
Süreyya hanım kaç yaşındasınız acaba?

Bu konuyu da Yazgı hanım açsın orda tartışalım.

Kız tarafına Yazgı hanım bakıyor.
Ben Erkek tarafıyım

Yine mi bu tarz konular ya hep aynı şeyler derken konuyu kim açmış bakayım dedim aaa Türk bey. :hö: ne sevimsiz konular açıyorsunuz ya.

Neden? Çünkü her doğru her yerde söylenmez.

İç ses: Ne güzelmiş ya açılan konulara yorum at, eleştir,harika bence. :torpu:

Evet anlatmaya gerek yok görüyorsunuz yukarı da 30 yaşını devirmiş kadın yorumu var. Bu konuyu da ilerleyen günlerde ele alacağım forum azaları

Geri