Kadınların Tehlikeli olması

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Ateş olsanız düştüğünüz yeri yakarsınız olum !

Şaka şaka,
Erkekler arasında çok kullanılan bir cümledir.
Bana göre en tatlı yaratıktır,
her tarafı tehlike olsa nolur...

Bazıları için tehlike masum kalır bence.
Ağzım uçukluuyor bazı şeyleri duyunca.
Bence dikkat edin. :p

2 kadin yan yana geldigince seytan bile bana gerenk yok dermis. O yuzden ferhundelerden kacinin.

Devlet kurup,devlet yıkabilecek yeteneğe sahip...olabilecek kadar.

Tehlikeli olanlar mı ?
Aman aman. :hh:

Hirs ve kiskancligi zekasi ile kombinlerse tehlike oluşturması kuvvetle muhtemel. Yoksa bi tirt olmaz merak etmeyin.

Çoğu şeyi beyinlerinde kurgulayıp, kurguladığı gibi yaşayan tipleri var, onların tehlike seviyesi kırmızı..

Tehlikeli kadını severiz ilişkiyi her zaman canlı tutarlar..

15-20 cm topuklu ayakkabı ile tüm gün ayakta durabilen varlıklardan bahsediyorsunuz tehlike de laf mı ?
Kıvrak zeka beraberinde tehlikeyi de getirir zaman zaman.

Erkekler melek sanki. :mrslkm:

Bence kadınları tehlikeli hale getiren sizin bu saçma çıkarımlarınız.

Bu günlerde ilk kez bir bayan dan endişeleniyorum. Benimle yüz yüze görüşmek ister diye. Şimdilik gereksiz mesajlaşıyoruz. Severim, sayarım, bu nedenle kıramam.

Önerme biraz belirsiz bir önerme olmuş.
Kadın nerede tehlikelidir? İş yerinde mi? Sosyal Ağlarda mı? Bir arkadaş ortamında mı? Karı-koca ilişkilerinde mi? Nerede? Her yerde mi?

Yani biz bu kanıya varmak için nasıl bir kıyas ortamı ve nasıl bir tecrübeyi dikkate alacağız?
Mesela bir iş yerinde mutsuz kadın çok tehlikelidir bana göre. Çünkü mutsuz kadın iş yerinde terör estirebilir.
O yüzden kadınların tehlikeli olduğunu iddia etmek için bir veriye ihtiyaç vardır.
Zira sadece kadınlar değil, tüm canlılar tehlikelidir çünkü.

Bir arı , arı kovanında tehlikelidir. Bir aslan , hüküm sürdüğü bölgesinde tehlikelidir. İnsan ise , kadın erkek ayırt etmeksizin her zaman tehlikelidir ama dediğim gibi bu tehlikeyi onaylayabileceğimiz bir alana ihtiyacımız var.

Eğer elinde bir veri yoksa ve ''kadın tehlikelidir'' cümlesi o an kafasında ışık yanan bir deli misali kafana dank eden bir düşünce ise bence asıl tehlikeli olan sensin. Çünkü düşünmekten azat edilmişsin dostum.

Geri