kadınların solcu erkeklere aşık olması

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
10 sevgilim oldu 9'u forumsaldan(rip çıkmaz sorular)

tamamen geyik muhabbeti ama şöyle de bir gerçek var. yaşı gelince hayatının kadınını bulup evini düzenini kurmuş, hayırlı evlat yetiştirme çabasındaki arkadaşlar üzerine alınmasın. biz o treni kaçırdık ndjd ailelerinin kıymetini bilsinler...

hani şu zengin erkek parası yemeyi yol bellemiş kadınlarla düşüp kalkmayı "çapkınlık" filan zanneden, kazanova havalarında uçarken o kadınların aslında kendisiyle değil onun parasıyla, arabasıyla filan yattığını idrak edemeyip bir de bununla böbürlenen ahmak erkekler var ya, onları düşünerek paylaşıyorum...

FB_IMG_1739199690971.jpg

Hiç solcu aşkım olmadı galiba.
imanlı olsun da sağ, sol fark etmez…
Kronik solcu biri olmadı hayatımda. Aşırı fanatik insanla yapamam ben ya… hfjfjf

Kürt milliyetçileri ya da faşistleri kendilerini neden sosyalist ya da solcu olarak tanımlar acaba, sosyolojik temeli ne?
Mesela Kemalistlerin de kendine bu tanımlamayı yapması abesle iştigal.
Ya ben sol ve kavramları hakkında hiçbir şey bilmiyorum ya da başka bi sey var.

Kürt milliyetçileri ya da faşistleri kendilerini neden sosyalist ya da solcu olarak tanımlar acaba, sosyolojik temeli ne?
Mesela Kemalistlerin de kendine bu tanımlamayı yapması abesle iştigal.
Ya ben sol ve kavramları hakkında hiçbir şey bilmiyorum ya da başka bi sey var.
Sosyalist ve solcu maskesi altında çok daha kolay Kürt faşizanlığı ve kürtçülük yapabildiklerini sandıkları için. Az öteden kendilerine baksalar kafalarını kuma gömen devekuşu gibi göründüklerini anlayacaklar.

marx ve leninde konuya teşrif ettiğine göre başlayabiliriz.
konu love canlarım yani aşk... ne kavramlar hakkında hiçbir bilgisi olmayan falcı güzeline, ne çekik gözlü yamtar kardeşimle gevezelik yapacak havada değilim.

Konudan bağımsız bu adam her geldiğinde bir kaos çıkıyor xd
Çabuk atlatmış depresyonu

Sosyalist ve solcu maskesi altında çok daha kolay Kürt faşizanlığı ve kürtçülük yapabildiklerini sandıkları için. Az öteden kendilerine baksalar kafalarını kuma gömen devekuşu gibi göründüklerini anlayacaklar.

Yani çok komik değil mi.
Beni bir gülme alıyor.
Kendi kendimi sorguluyorum.
Ben ölen yahudi bir çocuk için riyasız üzülebilirim. Sadece forumu baz alirsak Kürtlere,Ermenilere ayrimci laf soktuğu için banladigim kişiler ABD'Yİ AB ye bağlar köprü olur ama bakıyorum şöyle etrafıma kendine solcu diyen bazı insanlar şehitlerimize sevinebiliyor, bir taziyeyi bile çok görebiliyor ya da bir başkası Ataturk'ü kutsayip birine hakaret ederken k*rt yazabiliyor, birini rencide ederken "köylü" diyebiliyor ve bunlar,bunun gibileri kendine solcu diyor.
Hm...
Bak belki ben bilmiyorumdur solculuğu cahilliğime ver.

marx ve leninde konuya teşrif ettiğine göre başlayabiliriz.
konu love canlarım yani aşk... ne kavramlar hakkında hiçbir bilgisi olmayan falcı güzeline, ne çekik gözlü yamtar kardeşimle gevezelik yapacak havada değilim.

Başlık, içerik ve başlık sahibi üçgeni arasında çelişkiler yumağı varken odaklanamadım.

Son düzenleme:
Yani çok komik değil mi.
Beni bir gülme alıyor.
Kendi kendimi sorguluyorum.
Ben ölen yahudi bir çocuk için riyasız üzülebilirim. Sadece forumu baz alirsak Kürtlere,Ermenilere ayrimci laf soktuğu için banladigim kişiler ABD'Yİ AB ye bağlar köprü olur ama bakıyorum şöyle etrafıma kendine solcu diyen bazı insanlar şehitlerimize sevinebiliyor, bir taziyeyi bile çok görebiliyor ya da bir başkası Ataturk'ü kutsayip birine hakaret ederken k*rt yazabiliyor, birini rencide ederken "köylü" diyebiliyor ve bunlar,bunun gibileri kendine solcu diyor.
Hm...
Bak belki ben bilmiyorumdur solculuğu cahilliğime ver.

Şey gibi işte ya, “ben Türk askerine nazi artığı diyeyim bana terörist derlerse Faşist Türkler kendileri gibi düşünmeyen herkese terörist derler” kartımı oynarım.

Ben biliyorum bu hikayeyi

valla forum dahilinde sizden ve sizin gibi kaç kişi varsa hepsinden sıkıldım. tutarlılık, cici toplumumuzda zannedildiğinin aksine, "sonnn nefesine kadarrr" papağan gibi aynı şeyleri söylemek değildir. dahası, bazen tutarlı olabilmek için fikrinizi değiştirmeniz gerekir. ötesi, çoğunlukla ego şov. kimse sormuyorsa da ayna karşısına geçip kişi kendi kendine "sen çok mu önemlisin?" diye sormalı arada ya da boşverin takılın banane...

Şey gibi işte ya, “ben Türk askerine nazi artığı diyeyim bana terörist derlerse Faşist Türkler kendileri gibi düşünmeyen herkese terörist derler” kartımı oynarım.

Ben biliyorum bu hikayeyi

Anladim.
O zaman yine mağdur etmeden uzaklaşalım konudan.
İyi akşamlar.

Hemen her imanlı ve sağcı kadının gönlünde vardır bıyıklı, devrimci birisi :) konu güzelmiş, falcı kardeşimiz ve çekik gözlü turan ülkücüsü bok etmeye çalışmış ama olsun.

Anladim.
O zaman yine mağdur etmeden uzaklaşalım konudan.
İyi akşamlar.
valla sana bir özgüven gelmiş ama hadi hayırlısı bakalım. gözümde pembe taytlı, parmaklarında yüzük gözünde sürme tarot falı açarken ve bu şekilde canlanırken beni mağdur edebilmen için üç vakte kadar başıma bir şeylerin geleceği kehanetini bulunabilirsin diyeyim sen ikile diye anla...

valla forum dahilinde sizden ve sizin gibi kaç kişi varsa hepsinden sıkıldım. tutarlılık, cici toplumumuzda zannedildiğinin aksine, "sonnn nefesine kadarrr" papağan gibi aynı şeyleri söylemek değildir. dahası, bazen tutarlı olabilmek için fikrinizi değiştirmeniz gerekir. ötesi, çoğunlukla ego şov. kimse sormuyorsa da ayna karşısına geçip kişi kendi kendine "sen çok mu önemlisin?" diye sormalı arada ya da boşverin takılın banane...

Çelişkiler yumağına lütfedip bir yorum yapmak varken alınma sebebini anlayamadım. Siyaset şu forumda yapacağım en son şeylerdendir. Bahsettiğin gibi falcı güzeliyim, onlar daha ilgimi çekiyor fakat en az ilgilendiğim konuda bile bu kadar samimiyetsiz bi içerik görünce ne tarafıyla güleceğini de bilemiyor insan, mazur gör.

Geri