Kadınların selam almaması?

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Bir Erkek bir ortama girdiğinde Selamunaleyküm dediğinde sadece ortamda bulunan Erkekler Aleykümselam diyor. Kadınlar demiyor.
Genelde kafa selamı verip Merhaba diyorlar.Ya da tamamen sessiz kalıyorlar.
Neden? Bence bunu tartışmalıyız.

Yazdığın ve başlık biraz çelişkili, doğru olanı yapmış kadınlar. Bir ortama girince selam veya merhaba denmesi yeterli.
Baş selamı da çok normal, ben direkt kadınlar ile tokalaşma yapmıyorum her zaman, daha önce elim havada kalmıştı.

Yani Türk kardeşim, forumda kişisel geçmişini didik didik edip kadınları eleştirecek bir şey kalmadığını fark ettikten sonra mı açtın bu başlığı?

Selamsız bandosu demek istedi...Gayette selamlaşırım...Huysuz Türk.:D

Sarışın bulamamaktan bunlar...

selâmün aleyküm emare hanım

Ortalığa verilmiş selamı niye alalım ya, bana özelse alırım..
Girdiğim ortamda 8 kişi 10 kişi varsa herkese selamınaleyküm demekten tükürük bezleri kurur insanın.

Daha sonrasında da yine 10 kere nasılsın nasılsın diye sormam gerekecek

selâmün aleyküm emare hanım
Aleyküm selam Plesk bey..
Girdiğim ortamda 8 kişi 10 kişi varsa herkese selamınaleyküm demekten tükürük bezleri kurur insanın.

Daha sonrasında da yine 10 kere nasılsın nasılsın diye sormam gerekecek
50 kişilik misafir gelince hepsini tek tek öpüyosak sen de selam ver yani nolmuş. Gerçi o geçti artık virüsten sonra öpme faslı kalktı çok şükür..

Sayemde Plesk ile emare selamlaştı sevap kazandılar

abi belki kızlar selamınaleyküm diyen erkeği keko buldukları için almamış olabilirler mi selamını...... sadece soruyorum..... 50 yaş üstü bi ortama girince bütün teyzeler alıyo çünkü......

abi belki kızlar selamınaleyküm diyen erkeği keko buldukları için almamış olabilirler mi selamını...... sadece soruyorum..... 50 yaş üstü bi ortama girince bütün teyzeler alıyo çünkü......
Allahın selamını almayan kızlar asıl Kezbandır!

Tartışmayı kapatabiliriz. Konu kilit.

Ortama girince selamun aleykum yerine, teker teker yanaklardan makas alıp “naber” demeyi dene bir de. .p

sen yine de kızlı erkekli bir ortama gireken merhaba de daha uygun...... o zaman da kızlar alırken erkekler yumşak mı bu diye almayabilir...... ne bilim ya....

erkeklerin selamı sanıyorlar herhalde ya da incileri döküleceğini sanıyor olabilirler.

yani belirli gorgu kurallari vardir, anliyor musunuz.. "aleykum selam, eyvallahhhh" demelerini beklemiyosun dimi ama

Geri