Kadınların Minibüslerde sıkıntı çıkarması!

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durakta beklerken minibüs yanaşır. Daha önceden durakta beklerken parasını hazır eden erkekler, uzatıp şoföre binerler.

Kadınlar ise minibüse binip yer kaparlar önce. Daha sonra çantadan cüzdan çıkartıp,ordan da parasını alıp elden ele dolaştırırlar.

Durakta beklerken çıkartıp paranızı hazır etseniz binerken uzatsanız olmuyor mu?

Birgun minibuse bindim sadece bi aplamizin yani bos oturdum. Aplaawwwmm dedi ki oturmayin bayan otursun yanima dedi.

Sonra baska bir bayan teyzemiz gel evladim dedi yer degistik.

Boyle garip bagyannarda var.

Birgun minibuse bindim sadece bi aplamizin yani bos oturdum. Aplaawwwmm dedi ki oturmayin bayan otursun yanima dedi.

Sonra baska bir bayan teyzemiz gel evladim dedi yer degistik.

Boyle garip bagyannarda var.
Demedin mi kalk git taksiye bin diye. Ben olsam saçını başını yolardım onun

Centilmen bir erkek bu detaylara takılmaz Türk.. :)

Yaklaşık 10 12 seneden beri binmiyordum. Marmara ya minibüsle gidiyim dedim indi bindi 5,25 tl olmuş. Korkutucu . :)

Ya yanlış anladınız Yelda hanımcım. Bu benim bi arkadaşın problemi.
Adminlerden ricam konuyu kilitleyip silelim lütfen.

Ben de bir olasılık siz böyle düşünüyorsunuz sandım. Gerçi ihtimal vermemiştim zaten her konuda kadınlardan övgüyle bahseden mesajlarınız varken... :))

Ben de bir olasılık siz böyle düşünüyorsunuz sandım. Gerçi ihtimal vermemiştim zaten her konuda kadınlardan övgüyle bahseden mesajlarınız varken... :))
Ben minibüste bi keresinde esmer kadının birine yer bile verdim. Beni biliyorsunuz yani :D

Geri