Kadınların kıro erkek sevdası nereden geliyor?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
bazı sevdaların bedeli ağır oluyor
dikkat edin

Gerçekten kıro seven var mı, sadece hayatınızı zehir edersiniz.

kıro sevdası değil o.
korunma arzusu.

"babalarindan" demek isterdim, ama demeyecegim, ama demiste bulundum, ama dememek isterdim, cunku hakaret aka gercek ve aci

Her kadın sevmez ve her malın bir alıcısı vardır.

tr'deki erkek ve kadinlarin 40% kro zaten, no worries... senden baska da var, sevenleri de var. cokca

Aslında kullanmak istediğiniz kelime kıro değil. Maço

Ama yine ne siz bilirsiniz.

Dinlediğim şarkıları duysanız bana da kıro veya keko diyebilirsiniz

kadinin kirolugundan geliyordur
aklidengesi yetersizliginden geliyordur

türk kızının kendi ne ki tercihi ne olacak ? deyip linç yiyebilirsiniz ahaha. kendi görüş ve düşüncelerimi dile getirmem gerekirse, muhtemelen dünya ülkeleri arasında türk kızları kadar serseri, it kopuk, bu eşgali bozuk tiplerden hoşlanan başka kadın milleti yoktur herhalde. pek çok ülke gezdim gördüm, diğer ülkelerde bırakın kadınların bu tiplerden hoşlanmasını bu eşgalli bozuk tipleri toplumun içine bile almıyorlar ve kimse tarafından adam yerine konulmuyorlar bile. bence türk kızlarının çoğunluğu kendilerini böyle erkeklere layık görüyorlar o sebeple birlikte oluyorlar, herkes kendi değerini kendisi belirler boş verin. isteyen istediği ile istediğini yapsın.

Genelde kadınların hepsi kro erkek sevmem der ancak bizim toplumda kro erkeği genelde kadınlar maço gözüyle gördüğü için kendilerini kaptırırlar. Çevreden herkesin de çok fazla denk geldiği olmuştur. Kadınlar genelde bu tür erkeğin kıskançlığını sevgi zannediyor. Erkek onu kıskandıkça daha çok sevdiğini zannediyor. Aslında kıskançlık sevdiğinden değil kroluğundan geliyor. Aynı şekilde bu tür bir erkeğin sert davranışlarını koruma zanneder. Psikolojik deli olduğunu kendisini ileride darp edip öldüreceğini düşünmediği için beni koruyor diyor. O yüzden kendilerine karşı kro(maço) erkeği alfa olarak görüyor. Sonuç ne oluyor peki? En yakın karakolda gidip 6284 sayılı kanuna başvurup uzaklaştırma kararı almak için geliyor. :)

Son düzenleme:
Geri