Stockholm Sendromu
Elmas Üye
seni istemiyoz, git burdan... şaka şaka naber?..Allah seni başımızdan eksik etmesin.
Hayırlı yolculuklar
Allahaısmarladık vb...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
seni istemiyoz, git burdan... şaka şaka naber?..Allah seni başımızdan eksik etmesin.
Hayırlı yolculuklar
Allahaısmarladık vb...
Valla kimse istemiyor zaten akjsjdjd ben de olsam istemezdim beniseni istemiyoz, git burdan... şaka şaka naber?..
niye geliyon o zaman? şaka şaka.ksdhValla kimse istemiyor zaten akjsjdjd ben de olsam istemezdim beni
Iyidir takiliyoruz oyle, senden naber
Sıhatler olsun o zaman ksnsnjd ne diğim.niye geliyon o zaman? şaka şaka.ksdh
aynı tas, aynı hamam...
Nasip etme yarebbim. Amin.
Sopa sorun değil de, ayna önemli ya ayna sihirli değilse ?Güzel götlüm…
o an belki bir sopa yersiniz, küfür işitirsiniz ama eve gidince bir aynada bakar, harbiden iyi ama şimdi der kendi kendine mutlu olur. :d
Kader işte agshdjSopa sorun değil de, ayna önemli ya ayna sihirli değilse ?
InanmiyorumYaşa Fenerbahçemmmm…
Evet kardeşim, dedik ve senin yapacağın iltifatın....Güzel götlüm…
o an belki bir sopa yersiniz, küfür işitirsiniz ama eve gidince bir aynada bakar, harbiden iyi ama şimdi der kendi kendine mutlu olur. :d
Ya ben hep eksik bilgi veriyorum kusura bakma dostum. Kim, nerede, ne zaman, nasıl soruları da önemliydi bu iltifattan önce hahahahEvet kardeşim, dedik ve senin yapacağın iltifatın....
Diyerek başladı ve engeli yedim, teşekkürler.
Aynaya bakıp umarım geri açar engeli ahah.