Kadınların her şeye ağlaması

Konu sahibi son olarak 3068 gün önce görüldü
Kadınların her şeye ağlaması

* duygusal yapılarından dolayı çabuk kırılabilir ve gözyaşlarına hakim olamazlar

Duygusal yapılarının ürünüdür aglamaları. Onlar aglıyorsa bi problem var demektir. Düzeltilmelidir.

hic sevmedigim bi durum her seye aglayabilirim aninda :s allahtan üzen yok :cici:

-Ben Çok Duygusuzum Bu Konuda.Kolay Kolay Ağlama,Ağlatamazda Kimse : )

Canımız öyle istiyo aslında :D:D:D dediğim olsun diye hemen ağlarım :D:D

Üzüldüklerinde duygularını gözyaşlarıyla dışarıya vururlar.. Fakat bazen haksız olduklarında bir konuda söyleyecek bir şey bulamadıkları zaman da ağlarlar ve benim kişisel olarak sinir olduğum bir durumdur.

Duygusal yanımız acıma duyumuz olduğu için gözyaşlarımızn olduğu durum.
En sevmediğim ve bu aralar çok yaptıgım durum.

son zamanlardaki halim.geneldede hemen hemen her bayanda olur..
özel günlerde, hamilelik durumunlarinda, hormonlarin tavan yaptigi sirada vs vs..

Kücük bir erkek cocuk annesine sordu "Nicin agliyorsun?". cunki ben kadinim"diye cevapladi annesi. Anlamadim!" dedi cocuk. Annesi cocugu kucaklayip "Ve hiç bir zaman anlayamayacaksin!" dedi.

Babasina Baba, annem nicin agliyor?" diye sordu.Babanin cevabi Butun kadinlar sebebsiz aglayabilen yapidadir" diye oldu.

Kucuk oglan buyudu, yetiskin adam oldu, hala kadinlarin nicin agladiklarini kesfedemedi.

Nihayet oldukten sonra cennete gittiginde Allah'a sordu. Allahim!" dedi.

Kadinlar nicin bu kadar kolay aglayabiliyorlar?" Allah dediki...

Ben kadinlari özel yarattim!... Tüm yaşamın ağırlığını tasiyabilecek kuvvette olmasina ragmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar,Dogumun acisina oldugu kadar dogurduklari evlatlarinin nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim. Baskalarinin kuvvetinin kalmadiginda devam edecek azmi, ailesinin hastaliginda yorgunluga papuc biraktirmayacak kudreti verdim. Her turlu sart altinda, ve hatta annelerini cok kotu incitselerde, cocuklarini sevmek duygusalligini verdim. Bu duygusallik her yastaki cocuklarinin yaralarini sarmalarina, sorunlarini dinleyip paylasmalarina yardim ediyor. Kocalarini tum kusurlariyla sevmek kuvvetini verdim. Erkegin kaburgasindan onlari erkegin kalbini korumalari icin yarattim. Onlara iyi bir kocanin esini asla incitmeyecegini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranislarda bulunacagini anlayacak duyarli bir zeka verdim. Tek zayiflik olarak kadinlara birer goz yasi verdim.

Tamamen kendilerinin sahip olduklari, ihtiyaclari oldugunda kullanmak üzere.. İnsanlik icin bir gözyaşı..." diye cevapladi. Kadini güzel yapan sey ne saçı,ne vücudu, ne kendini ne sekilde taşıdığıdır.Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarligi, sorumlulugu,anlayisi, sadece bilgiye degil ayni zamanda kalbe de yonelik aklidir.
-Alıntı-

Aslında kadını ağlatmak çok zor değildir Kadınlar herşeye ağlayabilir;bir şarkıya bir filme okuduğu şiire veya bi yazıya. Erkekte ağlar ben ağlamam diyen erkek kendini kandırır :hih: ama bi Kadın eğer yürekten ağlıyorsa onu ağlatan yüreğine fena dokunmuş demektir :/

Bknz; Sinsi ve sahte göz yaşlarınada kanmamak lazım. Bazıları bu konuda oldukça usta..

Geri