Kadınların Hep Kötü Adamlara Aşık Olması

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Tez Konusu olabilirim. Zira 2 yıldır kötü bir Adama aşığım ilk zaman ki gibi hala aşığım. Öyle ki Annem onla buluştuğum her gün yüzüme bakmıyor.

Sevgilin olmaz, hatta ne b*k olduklarıda belli olmaz.
Eğitim almışcasına profesyonellerdir. Doğru zaman da doğru yerde olurlar. Kesinlikle centilmen vs değillerdir, bildiğiniz hem kötü hem yanlış adamlardır. Acaba olur muyuz, olmaz mıyız? düşüncesi için dizayn edilmişlerdir.Olmayacağını bile bile aşık olursun.
Bir nevi kurgu, robotik bunlar.

Mantığımızı kenara itip duygularımızla hareket edersek olacağı bu :bekle

Birlikteyken cici ayrıldıktan sonra kaka adam yaptığınız kişiler onlar kızlar.

Kötü olduğunu anlayamıyoruz ki anlasak ne diye bulaşalım :D

ne alaka.

adam öldüren, insanlara işkence eden, hak yiyen, aşağılayan, ezen bir adamın nasıl bir karizması olabilir. azcık mantık. böyle bir adam beni pamuklara sarmasa da olur.

fazla dizi izliyoruz, çok fazla hem de.

kötü adamlara demiyelimde , haytalara yada serserilere diyelim , kötü adam diyince şıreydıra falan aşık oluyorlar sanıcak millet

Bir Kızı 40 Kişi İster Kız Kendisini İstemeyen 41. Kişiyle Kafayı Bozar .

Kotu dediginiz adam bile asik oldugunda sevdigi kadina karsi bambaska oluyor. Kim sevdigine kotu davranir?

Kadinlarin 'kotu' adama asik olmasi belki onu degistirebilecegine inandigi icindir. Sevgisini verir, adam degisir zanneder. Herif kendisi sevmezse degisen birsey olmaz oysa. Iyi, hos hayal de, kadin kendisini kandirmasin.

Siz yinede aşık olmayın, size aşık olanla devam edin. Aksi halde üzülürsünüz, üzülürüm .

Zor olan her zaman daha ilgi çekicidir. Kadın ve erkek içinde öyledir.

kötü olmam lazım

Hmm, şimdi nerede yanlış yaptığımı buldum.

Geri