Kadınların hep daha fazlasını istediği 10 şey

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kredi kartı limiti + taksit

Kredi kartının limiti hiçbir zaman yeterli değil ve evet, alışveriş yaparken susamadığın, acıkmadığın doğrudur. Limitsiz alışveriş keyfi..

Bir siyah elbise daha

Siyah elbise neydi? Siyah elbise emekti. En kötü günün böyle olsun mutluluğuydu. Peki kaç tane siyah elbisen olmalıydı? 5? 10? 20? 30?

Daha zayıf olmak

Keşke tartılar yalan söylese... Çünkü tartıda 3 kilo daha versen günün mükemmel geçebilirdi! Eski sevgilin incecik halini görse dilini yutsa ve “Pişmanım Tülaaay” diye yalvarsa?

Dolgun kirpikler

Kirpiklerini açıp kapayınca istediğin her şey gerçek olsa? “Yok artık” deme. Konuşan kirpiklerin sırrı da daha fazlasını istemekte.

Beş dakika daha uyku

"Uyurgüzelim ben!"

Öyle 5-6 saat değil 10-12 saat uyusan. Sen uyu diye yan komşu TV’nin sesini kapatsa, yol makineleri sussa, telefonun kendini sessize alsa, arabalar korna çalmasa?

Masaj + Masaj

Bir saatlik masaj asla yetmez. Tam mayışıyorsun, süt dökmüş kediye dönüşüyorsun. Hadi bitti gitti. Aaa olur mu öyle şey!

Yüksek topuk

Gözün hep daha yükseklerde! Hep daha yükseğin peşinden koşarken hiçbir engel yoluna çıkamasa?

Ardı arkası kesilmeyen iltifatlar

"Yaa demesene öyle..."

Tamam, tamam söylesin. Hatta bir daha, bir daha söylesin. Hep daha fazlasını istiyorsun; şımartılmalara doyamıyorsun, değil mi?

Çikolata

Mutsuz kadın yoktur az çikolata vardır. Keklerden, kurabiyelerden çikolata aksa, yesen yesen kilo almasan mesela?

Kahve falları

Daha dün fal baktırdın ama istediğin şeyler çıkmadı; bugün bir daha baktırsan? Kahve kendini şaşırsa. Dünyanın en güzel kahve falı sana çıksa?

Allah'ım ya neden bu tür konular bana hiç uymuyor :D çikolata sevmem , kahve falı bakmam baktırmam masaj hiç yaptırmadım , çok uyumam yüksek topuk değil zarif ve dozunda topuk severim , kirpiklerime hiç dikkat etmedim:D kredi kartım yok , siyah elbisem de yok:D hiç siyah almayı düşünmedim

neden ben normal bir bayan değilim :(

belki de uzmanlar yanlış biliyordur, sorunu kendinde arama :p

Burası erkek şeysiymiş çıkıyorum beyler :p aranızda devam edin siz

At avrat pankart :dyg:

Pardon uyku dicektim ben de :honk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri