Kadınların file çorap giymesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tamam da..
Eljibiti bir hareket üstelik son zamanlarda siyasi bir ayaga büründü.
Demokratik bir ülkede buna karsi olunabilir.
Mantikli olani bu.
Kadın hakları da siyasi bir harekete dönüştü o zaman kadınlara da karşıyız .dd

Yakışan kadınların fileli çorap giymesini anayasaya ekletelim :)
Fileli çorabı fantezi ürünü gibi gören anlayışa şaşkınım, normal bir çorap bence. Nadir giyilir diye mi kıymete biniyor

Tamam da..
Eljibiti bir hareket üstelik son zamanlarda siyasi bir ayaga büründü.
Demokratik bir ülkede buna karsi olunabilir.
Mantikli olani bu.
ben zaten fark ettiysen siyasi ayağı ile ilgili yorum yapılabileceğini söyledim. e bende veganlara karşıyım ne şimdi. hepsi mangal yapıp kuzu mu çevirecek. gaylere karşıyım.. tamam arkadaş erkeklerle sevişmesin. zorla seviştirmiyoruz kimseyi. :D amaan sürikcim benim mantığım biraz farklı çalışıyor.

ben zaten fark ettiysen siyasi ayağı ile ilgili yorum yapılabileceğini söyledim. e bende veganlara karşıyım ne şimdi. hepsi mangal yapıp kuzu mu çevirecek. gaylere karşıyım.. tamam arkadaş erkeklerle sevişmesin. zorla seviştirmiyoruz kimseyi. :D amaan sürikcim benim mantığım biraz farklı çalışıyor.
Adam da zaten Siyasi ayagina karsi oldugunu söylemis..
Pattak gayler sevismesin yok yani.Onu sen yazdin.
Herkes herkesle sevisebilir yatak odasi hikayesi bunlar.Bizi ilgilendirmez.
Ama penetrant bir sekilde gözüme sokulmasindan ben sahsen rahatsizim..bu göz sokulmalarinin siyasi bir rant ugruna kullanilmasindan da.
Yakinda zoofili pedofili ensest ve cocuk yasta evliliklerin yasallasmasini da getirir.
Ne alaka deme.Ayni sey mi felan..degil tabii ama herkes istedigini hürce yapmak ister..denilecek,benim sahsi cinsel tatmin yönüm de yasallassin.Insan bu.
Avrupa nin bir kac ülkesinde,mecliste tartisiliyor bu konularin yasallasip yasallasmiyacagi.
Yoksa yetiskin iki insan,kimle yiyisip yiyismemis bize ne?

bu ne bicim fotograf daha duzgun bir sey yok mu

• Kahkaha
Tepkiler: ne
1672654398615.png

Şu nasıl cidden patates soğan filesi gibi Sjssja

Bu biraz düzgün...

Adam da zaten Siyasi ayagina karsi oldugunu söylemis..
Pattak gayler sevismesin yok yani.Onu sen yazdin.
Herkes herkesle sevisebilir yatak odasi hikayesi bunlar.Bizi ilgilendirmez.
Ama penetrant bir sekilde gözüme sokulmasindan ben sahsen rahatsizim..bu göz sokulmalarinin siyasi bir rant ugruna kullanilmasindan da.
Yakinda zoofili pedofili ensest ve cocuk yasta evliliklerin yasallasmasini da getirir.
Ne alaka deme.Ayni sey mi felan..degil tabii ama herkes istedigini hürce yapmak ister..denilecek,benim sahsi cinsel tatmin yönüm de yasallassin.Insan bu.
Avrupa nin bir kac ülkesinde,mecliste tartisiliyor bu konularin yasallasip yasallasmiyacagi.
Yoksa yetiskin iki insan,kimle yiyisip yiyismemis bize ne?
hayır ben sadece karşıyım demiş. herhangi bir yorum yapmamış. ben de ona istinaden yazdım zaten. yazdıklarına da katılmıyorum süreyyacım ya. ama ben böyle şeyleri tartışmaktan hoşlanmıyorum. bu kadar üzerine düşünmeyi gerektirecek bir konu değil benim nezdimde.

Geri