Kadınların Evlenmeye Vakti Yok

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1319633415_63_evlilik.jpg

Eskiden kadınlar 20'li yaşlardan önce veya bu yaşı fazla geçmeden evleniyordu. Ancak bugün kadınların evlilik yaşı ortalaması 25 oldu. Üniversiteye gidenlerin yaşı 27. MBA, yüksek lisans yapanlar ise 30 yaşında evleniyor. Bunun nedeni kendilerini naza çekmek veya beyaz atlı prensi beklemek değil. Bu tamamen duygusal yani kariyer hedefli bir yaşamın sonucunda ortaya çıkıyor.

30'lu yaşlardaki kadın için önceki 10 yıl onun kişisel gelişim yılları oluyor. Evlenmeden önce kadınlar iş tecrübesi, eğitim, hayatı tanımak derken yolun yarısına geliyorlar.

Araştırmalara göre yuva kurmadan önce bazı amaçlara odaklanarak kendine zaman tanımak, daha uzun süreli mutluluk getiriyor. Erkek evlilikte boşanma riskini yüzde 24 arttırıyor. Birkaç yıl bekleyen kadınlar en akıllıca seçimleri yapabiliyor.

sen böyle konuşunca bana bişiler oluyo :haha:

Cahide de bekarlığa veda partisi yapsak nedimelerin olarak demet Akalın taclari taksak deli gibi oynasak jgkgj :D

Cansunun bekarlığa vedası yazısı eşliğinde

Kız tarafı yazısı ile fotoğraf cektirsek falan ne olur :asd:

Cahide de bekarlığa veda partisi yapsak nedimelerin olarak demet Akalın taclari taksak deli gibi oynasak jgkgj :D

Cansunun bekarlığa vedası yazısı eşliğinde

Kız tarafı yazısı ile fotoğraf cektirsek falan ne olur :asd:

cahidemi :ask kanıma giriyorsun şuan :msm:
ay bide sen bide maidenin çılgın fikirleri öldürecek beni :haha:
ona kalırsakda gelin hamamı yapıp dansöz çıkarıcaz :haha:
batırdınız bizi :asd:

cahidemi :ask kanıma giriyorsun şuan :msm:
ay bide sen bide maidenin çılgın fikirleri öldürecek beni :haha:
ona kalırsakda gelin hamamı yapıp dansöz çıkarıcaz :haha:
batırdınız bizi :asd:

Ya geçen kuzenim in arkadaşı yaptı orada çok güzel diiii♡
Annemin benim icin hayali:D
gelin hamamı da çok şahane bir fikir evlenirsem bunu yapabilirim ama sen yap isterim ne guzel olur :asd:

Yaprak sararim ben hahahah:haha:

Benim vaktim var :D

Ya geçen kuzenim in arkadaşı yaptı orada çok güzel diiii♡
Annemin benim icin hayali:D
gelin hamamı da çok şahane bir fikir evlenirsem bunu yapabilirim ama sen yap isterim ne guzel olur :asd:

Yaprak sararim ben hahahah:haha:

sen neden hep yemek kısımlarındasın? azıcık senide icraata alsak fena olmaz bence :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri