ivan divandelen
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin bakış açını beğenmedim.Ya bir de cocukla ilgili, DNA testi yapilana kadar, sizden olup olmadigindan 100% emin olamayacaksiniz.En garanti bilebileceginiz sey, annenin kim oldugu. Cocugun annesinin soyadini almasi da gayet makul bu acidan bakilinca :d
Ben durumu soyla ilintilemedim climax. Kadın eşinin soy adı yanında kendi soy ismini de kullanabilmeli diye belirttim. Ama o gayet modern erkeklerin içinde bastıramadığı bir taşra erkeğinin var olduğuna tanık oldum. Hatta bu denli büyük bir problem olarak görülüyorsa muhtemelen öz güven problemi de olabilir.Soyun modernle naalakasi var Yelda. Yarın kalkar oğlan anasının soyadını alsın dersiniz. Burası %99.89 u müslüman bir ülke. Olmaz öyle sey.
Bunu gerici hareket olarak gorenler de var. Asidirler, dunya etraflarinda doner ve hic bir sey kabul etmezler. Kendi soyisimleriyle holding kuramasalar bile en azindan metin yazarligi yaparlar.
iste illa alacak kocasinin soy adini diyor.ddddEşinin soyadını veya her iki soyadı kullanma tercihi kadınların takdirine bırakılmalıdır.
Evet bir de caps lock açık yazmışım.Tüh görüyor musuniste illa alacak kocasinin soy adini diyor.dddd
Oyun böyüh yiğenim. Ahıllarınca zamanla analarının soyadını alıp cocuhlara virecekler. Beyle beyle anaerkil bir toplum düzeni Allah göstermesin Amazon toplumu yaratatmah istiyorlar. Boynunda tasmaynan bdsmde bulun valla gendini. Asla taviz yohkadının, bir erkeğin (kocasının) soyadını kullanmayı reddedip, başka bir erkeğin (babasının) soyadını taşımasıdır. değişen nedir ?![]()
@climax harbi değişen nedir pampa .s