Kadınların erkeklere ihtiyacı balıkların bisikletlere olan ihtiyacı kadardır.

Konu sahibi son olarak 1223 gün önce görüldü
Uluslararası Turnuvada çıkmış bir tartışma konusuymuş. Bu söz hakkında ne düşünüyorsunuz?​

Kadını bir erkeğe bağımlı ya da mecbur gösteren zihniyete hep karşı çıkmışımdır ve bu söze katılıyorum.:)

canlı - canlı, canlı - cansız soru yönteminden falso almış neyse bisiklete binerek squat yapan balıklarında paralel olarak protein tozu erkeklere ihtiyacı vardır. ihtimaller dahilinde çoğaltılabilir..

Karının canı iltifatta mı çekmeyecek !
Yeterli imkan sağlanırsa ben bu hipotezi çürütürüm

uluslar arası turnuva ne turnuvası kısır mı zeytinyağlı mı xd
Fay Weldon-Balığın Bisiklete İhtiyacı Ne Kadarsa Kadının Erkeğe İhtiyacı O Kadardır adlı kitabından yola çıkarak sorulmuş soru. Aynı zamanda filmi de varmış.

Surreal dünyada hersey mümkün.

n2Kcfj.gif

Fay Weldon-Balığın Bisiklete İhtiyacı Ne Kadarsa Kadının Erkeğe İhtiyacı O Kadardır adlı kitabından yola çıkarak sorulmuş soru. Aynı zamanda filmi de varmış.

Hayat müş te rek xd
Bunağın tekiymiş o sözü söyleyen.
Erkek de olmasa nesil de devam edemeyecek kadın diye bir şey de kalmayacak.
Tabi insanın mercimekten var olduğuna inanmıyorsak?

He kadının erkeğe ihtiyacı yok, erkeğin kadına ihtiyacı var öyle mi?
Bı tür safsataları tespit diye ortaya atanlar ne kadar aptal.
Birbirlerine ihtiyaçları olmasaydı, kadın ve erkek mi kalırdı dünyada

Harika bir tespitmiş [emoji106] Aynen katılıyorum.

Bence iki tarafında birbirine ihtiyacı vardır.
Sadece bunu abartıp herşeyin üzerinde tutuyorlar.
Karşılıklı sevgi,sadakat ve saygı olmalı gerisi önemli değil.
E var mı tabi ki de yok ? Bu yüzden belki de söz bir yönden doğrudur.
Kadının hizmetçi, köle olarak görüldüğü bir toplumda evet bazı kadınların bir erkeğe ihtiyacı yok .Zaten herşeyi kendi yapıyor işe gidiyor ,çocuk bakıyor , evle ilgileniyor. Adam geliyor sunu ver bunu getir bunu yapma oldu paşam.
Hayat müşterek, kadın erkek eşit demeyi bilir hanzolar . İş icraata gelince yoklar.
Tabi genel konusuyorum . Adam gibi adam olanlar da var az da olsa sayıları onlara ihtiyacımız var .d

Çok mu düşünmüş bu söz için

tarihte herzaman erkekler ön planda olmuştur rönesans/bilimAdamlari/buluşlar/ kadinlar ,erkeklerin cok cok gerisinde kalmislar maalesef.

Gerçekten çok saçma geliyor bu çıkarım.

Hahahh. Açlıktan ölürsünüz be.

Geri