Kadınlarin erkeklere çiçek yollaması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bonsai seviyorlarmiş ))

Çiçeği alinca ay çok teşk ederim deyip gözleri doluyor mu acabasi )

1726602710172.png

Kaç para verdin bu çiçeğe derler kdkdkd odunluktan taviz vermeden

geçen gün iş arkadaşıma eşinden bonsai geldi. tabii biz sonradan öğrendik eşinden geldiğini.
bina içerisine girmediklerinden ve çiçek siparişiniz var diye telefonla haber verdikleri için kimden geldi, neden geldi soruları havada uçuştu. evli adam sonuçta. sonrasında eşinden geldiğini öğrendikten sonra akıllarda soru işareti yarattı. çiçek almayan eşim neden çiçek aldı bana? acaba boşanacak mı benden falan filan.. birkaç haftalık süreçte stresli olduğundan eşi tabii durumu net görmüş moral olsun diye yollamış. bonsai doğru tercih diyoruz o zaman.

Bonzai çiçek sayılmaz. Ağaçtır.
Minyatür niteliğindedir.
Erkek ağaç minyatürünü sever.

Ağaç hediye edilebilir. Çiçek asla

@Şeytan tüyü @ZaNa

Kadının erkek önünde diz çökmesi komiktir. Teslimiyet göstergesidir. Oysa bunun deklare edilmesine gerek yoktur. İlişkide bu zaten peşin kabuldur. Kadının teslim olmadığı ilişki bırakın yürümeyi, kadın tarafından arzu edilen birşey de değildir.

Erkek serenat, teklif veya konuşma esnasında yada öncesinde kadının önünde diz çökebilir.

Bunu kadını yüceltmek yada ona teslim olduğunu anlatmak için yapmaz. Bunu, gücünü ona karşı kullanmayacağını anlatmak için yapar.

Kadına güç kullanan erkek acizdir. Zavallıdır.

Çiçek de ağaç da göndermek bana göre anlamsız ancak ev hediyesi olarak belki düşünülebilir.

Kekoluk biraz hastane ziyareti falan değilse…

benim için bu kadar keskin ve katı bakılacak bir konu değil, içimden geliyorsa yollarım. gidip kırmızı güllerden oluşan dev kutulardan yollamam rezil gibi, onu dilan polatgiller yapsın ama bir buket çiçeği de esirgemem, ne var be. yakın arkadaşımın şimdiki kocasına evlenme teklifi ediş sürecine yardım etmiş biri olarak, çiçektir böcektir bizi yormaz yani…

tatlı, çikolata vb. şeyleri tercih ediyorum genelde, ama neden olmasınmış, olur. çiçek, kadınlara özgü bir şey değil. ki sanıldığından daha da hoşlarına gidiyor bu iş yeri vb. yerlere hediye gelme işi; yaşandı.djfhhg

özür amaclı buradan bir arkadaşa çiçek göndermiştim,çok da şaşırmıştı. kuralına göre oynamaya gerek yok ki,içinizden geliyorsa gönderilir.

Geri