kadınların erkeklere aldığı pahalı hediyeler özgüven sorunumu yaratiyor ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Az önce böyle bir video izledim ve merak ediyorum cidden erkekler kadınların aldiklari pahalı hediyeler karşısında mahcup olup kendilerini kötü mü hissediyorlar ?

her iki cins için de geçerli olmuyo mu bu durum..........
bence çok tehlikeli sonuçlar çıkar bunun altından

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Maddi yönden kendini yetersiz hissediyorsa olabilir.

gördüğüm çoğu yorum maaş-gelir dengesizliğiyle alakalıydı
bundan olabilir mi?
Erkek kendini maddi olarak yetersiz hissettiği için mi oluyor bu sorunlar?

Hatem gibiyim ben de pahalı hediye sevmem.

Daha doğrusu hediyeyi pahalı/pahasız diye ayırmam. Beni mutlu eden hediye ihtiyacım ve zevkimi partnerimin bilip ikisini bir araya getirmesi.

Bu bazen bir saat olur, bazen irmik helvası. Birinin seni düşünmesi ve seni tanıması güzel olan.

Özgüven sorunu yaratmamalı. Yani gelir eşitsizliği varsa belki geliri daha az olan taraf, yetersizlik hissi yaşıyordur diyeceğim ama bir ilişkiye başladıysanız kabulle ve bu tarz özel konuları da bilerek başlıyorsunuz. Yani o hisse girmemesi lazım kimsenin. Bir de hediye ya, yani söylendiği gibi pahaca ağır ya da az olmasının hediyeyi alan kişi için önemi yok ki, benim için yok en azından. Hediyeleşmek zaten kendisi çok kıymetli bir şey.
Ama bak şöyle bir şey yaşamıştım ben, biz sevgililer günü gibi uydurulmuş günlere önem atfetmeyen bir çiftiz. İlişkimizin neredeyse başından beri böyle bu durum, genel olarak yemeğe çıkarız belki ya da o bana çiçek alır, bu kadardır olayımız yani. Bir sevgililer gününde ben ona temsili olarak deri bir kemer almıştım (belindeki kemer olayım :emoji_musical_note::emoji_musical_note:) o bana ise daha farklı, beklemediğim bir hediye aldı. Benimki biraz ufak kaldı:d O zaman daha yeni olduğumuz için biraz mahcubiyet hissetmiştim:d Belki ufak böyle hisler yaşanabilir, özgüven sorunu gibi büyük problemler yaşatmamalı bu tarz konular. İnsanın o kadar kırılgan bir özgüveni de olmasın yani:d

hani hiç
pahalı hediye alan yok

gördüğüm çoğu yorum maaş-gelir dengesizliğiyle alakalıydı
bundan olabilir mi?
Erkek kendini maddi olarak yetersiz hissettiği için mi oluyor bu sorunlar?
Bir erkek maddi konularda kendini yetersiz hissettiğinde genelde ayrılır, tabi sevgililik durumunda.

Onlar bize alsın. Biz neden alıyoruz…

Sanmam.. ama hediye bu pahalılığa gerek yok ki.. seveceği, istediği, alacağı her hangi bi hediye daha güzel olur.. düşünüldüğünü bilmesi daha değerli hissettirir bu kadınlar içinde geçerli olmalı mesala ajda her kadını mutlu kılar.. alınabilir

ben hiç gocunmam böyle şeylerden ya.... pahalı hediye de alırım, hediye edilmesini de severim. maddi olarak bir değer biçilmez ki zaten hediyeye. yani çok para dökülmüş bir hediye ile bahçeden koparılmış bir çiçek de benim için aynı değerde. önemli olan düşünmek, düşünülmek. genelde ihtiyaçlara yönelik şeyler tercih ediyoruz; bu durum daha çok hoşumuza gidiyo.

Kadın hediye almaz. Temayüllere aykırı.

Hatem de demiş hediye almasın atkı örsün :D hahhah öyle bişi yok arkadaşlar. Ne örgüsü ne atkısı.

Bu arada hediyenin büyüğü küçüğü olur. Fakir fakir konuşmayın. Hediyenin değerini faturası belirler. Bunları aşalım artık.

Kadın hediye almaz. Temayüllere aykırı.

Hatem de demiş hediye almasın atkı örsün :D hahhah öyle bişi yok arkadaşlar. Ne örgüsü ne atkısı.

Bu arada hediyenin büyüğü küçüğü olur. Fakir fakir konuşmayın. Hediyenin değerini faturası belirler. Bunları aşalım artık.
Abi görgü meselesi

Geri