Kadınların erkeklerden daha erken çökmesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Benden 15 yaş küçük kızları görüyorum kilodan,selüliten yürümüyor adeta.basenleri fırlamış yerinden..coğrafya ile alakası vardır belkide kadınlarımız çok stresli.

Yaşam tarzı ve sağlıklı beslenme, spor yapmak etkili olduğu kadar genetik de oldukça önemlidir ayrıca çok genç yaştan itibaren yoğun makyaj yapanların cildi çabuk bozuluyor. Güneş'in olumsuz etkileri arttı ve çoğu insan kapalı havada bile güneş kremi kullanmak zorunda olduğunu bilmiyor.

Sağlıklı oldukları ve hissettikleri sürece nasıl göründüklerinin önemi yok aslında ancak bel bölgesi yağlanması risk yaratır.

Tam tersi erkekler gamsız takmıyoruz kadınlar kadar her şeyi..

orta ve altı kesimden bahsediyoruz yüksek ihtimalle. para yok arkadaşlar. aslında çok ondan bundan denecek bir durum yok. sağlıklı beslenmesi lazım, şu an sağlıklı beslenmek için bir asgari ücretin yarısını harcaması lazım. makarna, pilav, ucuz ürünler ne olacak ki? e spor diyorsun, zaten bu kadın saatlerce çalışıyor, evine çocuğuna bakıyor, spora hangi ara gitsin, hadi gidecek vakit buldu şu an gidin bakın aylık spor salonları ne kadar? ben pilatese gideyim dedim 5 ay gidebildim. her ay 1000 lira gözden çıkarmanız lazım sıkılaşmak için. yürüyüş yaparak o iş pek olmuyor yani. e makyaj ürünlerini, cilt bakım ürünleri en ucuzunu aslında bi anlamda en kalitesizini kullanmak zorunda. yoksa herkes ister La mer kullanmak. güneş kremi kaç para baktınız mı? cilt bakımı olmuş 500-600 lira. bunların üzerine doğum ve stresi de ekleyince kadınların ileri yaşlarda mükemmel gözükmesi biraz zor.

Kadın olsun erkek olsun öncelikle genetik miras önemlidir ve sonrasında da yaşam koşullarına bağlı olarak durum değişecektir.
Çökme ile anlatmak istenen nedir tam olarak?
Sağlıklı olduktan sonra böyle şeylere pek takılmamak gerekiyor çünkü öyle bir hastalık ya da dert gelir ki bir gecede bile bambaşka birine dönüşebilirsiniz.

hem çalışan hem evini derleyip toplayan hem 9 ay karnında çocuğunu besleyip bakan büyüten hem eşinin triplerini nazını çeken emekçi fedakar bir kadından mı bahsediyoruz

beni bu robotlarla calismaya maruz birakirsaniz erken cokerim tabii

Evrimsel açıdan kadın daha uzun yaşıyor ancak soruda bahsi geçen çökme ifadesi sanırım görsel anlamda diye tahmin ediyorum.

Kadın çocuk doğurma gibi zorlu bir eylemi gerçekleştireceği için olumsuz koşullara vücut olarak çok daha dayanıklıdır.
Testosteron hormonu ilk başta erkeği güçlü kılsa da ilerleyen yaşlarda çeşitli hastalıklara sebep olur.
Östrojen hormonu ise antioksidan işlevi görür ve bu sebeple de kadınlar menopoz sonrası olumsuz etkilense de yine de erkeğe göre daha avantajlıdır.

fiziksel anlamda bahsediliyor galiba
erkekte de öyle çöküşün cinsiyeti olmuyor kendine iyi bakmakla alakalı stres ve sinirden uzak kalmak bünyeyi sağlam tutar

Geri