Kadınların , Erkeklerden daha çok yalan söylemesi .

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Kadınları yalanci ilan edip karalamak kimseye birsey kazandirmaz
Yalanin kadını erkeği olmaz

Tecrübelerim bunun kültürel, dini deformasyon, ekonomik vs. bir mesele olduğunu gösterdi.Özgür olmayan ve baskı altında yaşayan ülke kadınlarının daha fazla yalana başvurma ihtiyacında olduğunu gördüm.En basittinden Filipinli bir kadının bile baskıya nasıl dürüstçe baş kaldırısına tanık oldum.Erkek hegomanyası kadını sindirmeye çalıştıkça, kadın kendi aydınlık penceresini mecbur hissettiği halle açacaktır.Bu bir yalan olsa bile.

kız: oleeey ameliyatim cok iyi gecti artik yalan soylemicem
erkek: tek seferde 4 saat sevisebiliyorum
kız: o nerden cikti simdi yaaa

( erkek durustlugunu bagislamis)

Cem yılmazın fevkalade anlattığı konu. Adam haklı. Kadınlar yalana inandırdığı için yalan olmuyor. Ya da bence biz inanmasakta inanmak istiyoruz.

Yalanın cinsiyeti olmaz.. Yalan yalandır, affı da olmaz.. :) Zira yalan yer yapar, bir kere söylenince devamı gelir.. Genelleme yapıp herkesi katmanın aksine bazı kadınlar ve bazı erkekler diye belirtmek daha doğru olur sanki.. :)

Ama illa cinsiyetleştireceksek pire için yorganı yakacaksak eğer, ben de bir kadın gözünden şöyle söyliyim o zaman.. Erkekler yalan söylemez evet, sadece eksik anlatırlar.. Eksik anlattıkları şeyleri öğrendiğinizde de onlar bir şey yapmamıştır ortada bir şey yoktur ve siz olayı her zamanki gibi yanlış anlamışsınızdır.. Kabul etseler bile onda da ya siz suçlusunuzdur onu yapmaya itmişsinizdir ya da olayın diğer kahramanları suçludur onlar kandırmıştır.. :) Erkekler aslında hiç yalan söylemez yani, suç ortamdadır, ortam kötüdür.. :)

Yalan olur ne söyleseler yalan.

Geri