Kadınların erkeklerde karşı koyamadığı 5 özellik! Kadınlar bu erkekleri seksi buluyor

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü

Kadın-erkek ilişkilerinde bireyler karşı cinsin bazı özelliklere daha çok dikkat ederek bu özelliklerden direkt olarak etkilenebiliyorlar. Kadınların bir ilişkiye başlayabilmesi için aradıkları fiziksel özelliklerin yanı sıra derinlik ve anlam arama daha çok ön plana çıkıyor. Yani kadınlar ten kokusu, ses tonu veya gülüşten de etkilenebilirler. Kadınların erkeklerde seksi bulduğu özellikleri haberimizde derledik.​

Kadın ve erkek ilişkileri her dönem merak ediliyor. Üzerinde sıklıkla araştırma yapılan bu konuyu özellikle kadınlar yakından takip ediyor. Erkeklerin kadınlardan ve kadınların erkeklerden beklentileri her zaman farklı olabiliyor. Kadınların erkeklerde karşı koyamadığı 5 özellik belli oldu. İşte kadınların erkeklerde seksi bulduğu 5 özellik...

KADINLARIN ERKEKLERDE SEKSİ BULDUĞU 5 ÖZELLİK​

KOKU​

KOKU

Erkeklerin her zaman güzel kokması önemlidir. Hiçbir kadın ter kokan bir adamla yakınlaşmak istemez. Üstelik gerçekten güzel kokan bir erkek her kadının dikkatini çekebilir. O yüzden bir kadını etkilemek istiyorsanız kendinize yakışacak, ona sizi hatırlatacak bir parfüm seçmeniz gerekiyor.

SES TONU​

SES TONU

Etkileyici bir ses tonuna sahip olan erkekler, çok yakışıklı olmasa bile tüm ilgiyi üzerlerinde toplamayı ve kadınları etkilemeyi başarabilirler.

ŞIK GİYİNMEK​

ŞIK GİYİNMEK

Etkin bir duruş için, güzel ve şık giyinmek oldukça önemlidir. Bu dünyanın en pahalı markalarından giyinmek anlamına gelmiyor. Renk uyumu, temiz ve ütülü giysiler her zaman bir kadın için önem teşkil etmektedir.

ZEKA​

ZEKA

IQ puanları ya da ne kadar akıllı oldukları değil bahsettiğimiz... Seksi olan şey, kritik düşünme yeteneği, öğrenmeye olan açlık ve içgüdüsel olarak doğruya ulaşma. Zekasıyla etkilemediği sürece bir erkek ne kadar iyi olursa olsun, kimya uyuşmazlığı olacaktır.

CİNSEL GÜVEN​

CİNSEL GÜVEN

Karşısındaki kadının gözlerinden, mimiklerinden ve sesinden ne istediğini, ne yapması gerektiğini anlayan erkekler, her zaman için seksidir. Önemsendiğini hissetmek, erkeği çekici yapan unsurlardan biridir.

Guc
Organize yetenegi
Damar (kol boyun)
Chad çene (volkan buna iyi bir referans olabilir meraklilarina)
Fenerbahceli volkan bebeksiligi
Tas kafa ve dovmeli drill'ciler
Esmer kürt (ailenin yukunu bedel odeyerek omuzlamis gayrimesru kovalayan , tek kapakta folyo delmeden bayilmayan)
Asiret uyesi
Sabika
Faca

Kaldırsın yeter (dansa)

Hangi kadın, hangi erkek?
Böyle bir genelleme yapılamaz ve biyolojik çekim varsa tüm kriterler de anlamsızlaşır yoksa zaten ne yapsanız çekim oluşmaz, ilişki de bir süre sonra biter.

Guc
Organize yetenegi
Damar (kol boyun)
Chad çene (volkan buna iyi bir referans olabilir meraklilarina)
Fenerbahceli volkan bebeksiligi
Tas kafa ve dovmeli drill'ciler
Esmer kürt (ailenin yukunu bedel odeyerek omuzlamis gayrimesru kovalayan , tek kapakta folyo delmeden bayilmayan)
Asiret uyesi
Sabika
Faca
Hayret esmer kürt yazına ırkçılık diye dalmamışlar jfjfjfj
Benim beğendiğim bir şeyi yazmışsın. Yazmayacağım sonra yanlışa çekiyorlar. Kfjfjjf

Hayret esmer kürt yazına ırkçılık diye dalmamışlar jfjfjfj
Benim beğendiğim bir şeyi yazmışsın. Yazmayacağım sonra yanlışa çekiyorlar. Kfjfjjf
Yazmasanda olur ben biliyorum cunku. Sizlerin sevdigi seyleri yazdim zaten ajsjhansnhd
Buyrun buyrun cekinmeyin alin
Najshshshhd

Sen yazdıktan sonra farkedip kusmam...khjfigufiguf dkvhcy
Valla kussanda kusmasanda durum bu. Bizim buradaki (istanbulda yasadigim zamanlarda oturdugum yerde) diyerbeeekir mahallesinde breminlarin yasam tarzi bu. Butun kizlarda emirlerine amaadeeee jajsjsh
Aslinda bu onlar icin olumlu bir sey. Tum kizlar onlar hukmetsin diye siraya giriyor. E kondisyon olarakta gucluler adamlar hep agir islerde calisiyor.
Amedli bi abimiz var burada kurre selo derler. Anasinin koynundan kiz kacirir evelallah..
Biride cikip sen napion desin yiyosa.

Valla kussanda kusmasanda durum bu. Bizim buradaki (istanbulda yasadigim zamanlarda oturdugum yerde) diyerbeeekir mahallesinde breminlarin yasam tarzi bu. Butun kizlarda emirlerine amaadeeee jajsjsh
Aslinda bu onlar icin olumlu bir sey. Tum kizlar onlar hukmetsin diye siraya giriyor. E kondisyon olarakta gucluler adamlar hep agir islerde calisiyor.
Amedli bi abimiz var burada kurre selo derler. Anasinin koynundan kiz kacirir evelallah..
Biride cikip sen napion desin yiyosa.
Yani Kürtlerin çekiciliği diye bir gerçek var tabi ...

Böylesine erkekleri çekici bulan kadınları da görmek lazım.

Yani Kürtlerin çekiciliği diye bir gerçek var tabi ...
E heralde , insaatta calisan urfali bir isciyi arzulayan zengin kadinlarda
Ihsan yucenin bununla ilgili bir filmide vardi ama simdi bulmaya ugrasamayacagim. Hamal'mi semer'miydi neydi. Hamallik yapan bir adamin dramini konu aliyordu. Yari erotik bir yesilcam filmi. Ismini yanlis hatirliyor olabilirim ama..

E heralde , insaatta calisan urfali bir isciyi arzulayan zengin kadinlarda
Ihsan yucenin bununla ilgili bir filmide vardi ama simdi bulmaya ugrasamayacagim. Hamal'mi semer'miydi neydi. Hamallik yapan bir adamin dramini konu aliyordu. Yari erotik bir yesilcam filmi. Ismini yanlis hatirliyor olabilirim ama..
Her Kürt inşaatta mı çalışıyor? Bak @HosgeldinHarunAbi ve @Lawyer @No Pasaran bunlar sadece sizin tanidiklariniz yani bir avuç forumda bile parmakla gosterilen insanlar :)
Kürtler Zeki kültürlü ve çekici Bir ırk kıskanmaya gerek yok çalış seninde olur :)

Aslında @Xasthur a katılıyorum. Geçmişte lise dönemlerinde dayımlarla yaz tatillerinde inşaatta çalışırdım. O zamanlar gözde biriydim ama ne hikmetse okuduk meslek sahibi olduk. Arabamız var evimiz var ama gel gör ki gözdeliğimiz, çekiciliğimiz gitti. Sarı kula zamanlarında kısmetimiz açıkken kültür seviyemiz artınca gitti hepsi. Demekki işin sırrı sadece okumuş Kürt olmamakta. O yüzden haklı tarafı seçiyorum @Kürt Kedisi senden yana değilim bu düşüncede :D

Her Kürt inşaatta mı çalışıyor? Bak @HosgeldinHarunAbi ve @Lawyer @No Pasaran bunlar sadece sizin tanidiklariniz yani bir avuç forumda bile parmakla gosterilen insanlar :)
Kürtler Zeki kültürlü ve çekici Bir ırk kıskanmaya gerek yok çalış seninde olur
Elbette zeki kulturlu ve cekicidirler ben de onu diyorum annem .d Her kurt insaatta calismaz ama onlarsiz insaat olamaz.
Adamlar guclu , yahu tanidigim insanlar var. Adamlar celik gibi , koy piramit insaatina orda bile calisirlar. Aci ile yogrulmus bir halk. Sari sicaga maruz kalarak bulgur pilavi ve acimasiz hayat mottolari onlari iron man gibi yapiyor. Ve bu kadere sen bile engel olamazsin.

Bende kadinlarda ellerin ve bilek kisminin guzel olmasini cekici buluyorum bide bilek kismindan koluna dogru uzanan yollarda damarlar belli oluosa asiri dùşerim.
Kolu filan ten rengi tabi guzel olmaliki damarlar guzel gorunsun

Geri