Kadınların En Sevdiği Erkek Parfümleri

Konu sahibi son olarak 4108 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadinlarin-en-sevdigi-3-erkek-parfumu.jpg

Şüphesiz ki, bir insanı etkileyen, onda iz bırakan şeylerin başında koku gelmekte… Peki kadınları en çok etkileyen 3 koku hangisi biliyor musunuz?

Burberry Classic EDT

Burrbery for men çağdaşlık ve rahatlığın simgesi bir parfüm. Üst notalarında: bergamot, kekik, nane ve lavanta orta notalarında: sardunya ve sandal ağacı, alt notalarında ise kehribar ve sedir ağacı bulunuyor.

Fiyatı: 100 ml. 100 TL.

Davidoff Coolwater

Enerjik, maceracı, ferah ve seksi bir erkek kokusu. Üst notalarında: lavanta, nane, biberiye, kişniş, deniz notaları, orta notalarında: sardunya, portakal çiçeği, yasemin, sandal ağacı ve Alt notalarında: amber, sedir, meşe yosunu, misk bulunuyor.

Fiyatı: 100 ml. 90 TL.

Paco Rabanne One Million

One Million bu yıl en çok satılan erkek parfümleri arasında yer alıyor. Fresh ve baharat kokusu olan One Million’un üst notalarında: mandalina, nane, orta notalarında: saf gül, tarçın ve alt notalarında ise derimsi notalar ve amber bulunuyor.

Fiyatı: 100 ml. 135 TL.

Hermes
Süper kalıccı feci çekici bi koku

bi çok erkek kokladım ama hiç etiketleme yapmadım :Pp
resimdeki kızlar çocuğun kılçığını bari bize bırakın

Burberry Classic EDT sabah servise bindiğimde bütün kızlar derin bir nefes çekiyor:D biri hariç, bende onun hastasıyım:p

Çikolatalı axe kullanıyorum raadım gençler. Şimdi şöyle bir durumda var tip yoksa istersen cennetten koku getir kimse iplemez beyler.. :kahkaha:

Parfüm bir tarafa da, erkek traş kolonyası beni mest ediyor.
Bu konuya itirafım olsun. :T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri