Kadınların en çok yaptıkları takıntı hangisidir?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü

• Saçlarının rengi, şekli..

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kilo-Boy vücut durumu

Kullanılan: 2 50.0%
  • Erkeklere güven

Kullanılan: 1 25.0%
  • Sorulmasını istediği sorunun gecikmesi

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer;

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Orda yok ama su var malisef ;
Kadınlar 10 sene onceki bir durumu pc gibi vakti zamanı geldimi soylemesi oysa erkek aksam ne yedigini unutmusken bu durum biraz insafsızca geliyor.İnsan düşünüyor bunu nasıl hatırladı acaba ? Kadınlar beyninin %3 ünü degilde daha fazlasını mı kullanıyor acaba bunu bilim adamları derhal arastırması lazım ?

Erkekler için açılmış bir anket mi bu :p

Eğer öyle ise kadınlar kadar taş düşsün tepenize

Yaş bu aralar çokça takiyorum.

Boy kilo vücut tipi diyebiliriz.

Ayakkabı ve disiplin takıntım var.

Daha çok boy ve kilo konusunda takıntılılar. :)

Genel olarak biz kadınlar en çok kilo konusunda takıntılıyız..

Hocam kadın, salon takimindan ve mutfak dolaplarindan memnunsa, banyo misafir ağırlamaya uygunsa, çanta ve ayakkabılarını istediği zaman yenileyebiliyorsa, kredi kartı limit dolayısıyla hiç bir zaman refuze olmamışsa ve apartman site yada mahalledeki emsal akranlarina yeterli havayı basacak Instagram materyaline sahip olacak kadar gezebiliyorsa mutludur. Bak dikkat et meslek, iş hayatı, ailesi, sağlık (medikal estetik ve kozmetik hariç), gelecek.. hiç birinin hiç bir anlamı yoktur. Hatta seksin bile..

Kilo takıntısı çok kadınlarda

Bi tartılasım geldi (:

Götüm nasıl görünüyor adlı kontrolü, her ayna, aynamsı, durak camı, ve bilimum yansıma olgularının önünde muhakkak eda ediyorlar.
Mesela güzellik de böyledir, az önce aynaya baktık ve güzeldik ama üstünde 7 dakika 14 saniye geçti, tekrar bi' aynaya bakıp güzel olup olmadığımızı kontrol etmeliyizdir, geçen dakikalar ya güzelliğimizi de alıp götürdüyse?

Allah kahretmesin.

Kilo ve sevgilisinin nerde olduğunu merak edip öğrenememememek

Geri