Kadınların en büyük arayışı ”maddiyat”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
öncelikle gönlüne sığdırabildiği hali vakti yerinde bir erkekle evlenmek istemek kabahat olarak yüklenemez. bu çok makuldür fekat erkeğin kendisinden ziyade cebiyle ilgilenen kadın, erkek tarafınca hevesi geçer geçmez parayla satın alınabilen bir ürün muamelesi görür, şaşmaz...

kadın garantici varlıktır erkek ise daha hayalperest olan taraftır.
kadının maddiyatı ön plana atma isteğinin arkasında geleceğini garanti altına alma arzusu yatar.
hiç kimse gelecek için doğru şartları sağlayamayan, efemine rolü benimsemesi muhtemel bir erkeği istemez.
burada yatan asıl şey güç arzusudur ancak gücü nasıl konumlandırdığınız çok önemli, toplumsal bazda yeterince maddi dayanağı olmayan kadın için para bir güç arzusunun tezahürüdür.
maddi dayanağı yeterince yüksek kadın için güç başka şekillerde ortaya çıkar.
yani kısaca kadın gücü elinde tutmak için parayı ister.

kadinlarin en buyuk arayisi maddiyat degil ki. sadece aradiklarinin/istediklerinin bir parcasi bu. bir erkekte maddiyat ve finans isleri tamamsa, daha cekici ve guvenilir gelir. bu da normal degil mi zaten? bazi erkeklerin, kadinlarin maddiyat arayislarindan sikayet etmeleri, fifty fifty olaylarini savunmalari veya aninda golddigger diye laf atmalari (oysa diggen yapacak gold bile yok bunlarda) bana komik ve kadinsi geliyor. adam gibi gelmiyorlar gozume. eger bazi erkeklerin boyle dusunceleri varsa, fazla bagirip cagirmasinlar bunlari, cunku harbiden komik. ben boylelerin yaninda kendimi hayatta guvende hissetmezdim. uzak olsunlar. thenks.

Kadının fakiri çekilir ama erkeğin fakiri hiç katlanılmaz..

Tavuk döner yemek zorunda olmak istemeyen birinin haykırışı olabilir.

Burada birbirimizi kandırmayalım, çoğu kişi gecekonduda gülmektense rezidansta ağlamayı tercih eder. Kapital düzenin hayata dair her şeyi etkilediği dünyada bundan daha realist bir yaklaşım da göremiyorum. Eleştirilebilir ama aynı anlaşılır bir durum.

Geri