Kadınların Duymaktan Hoşlandıkları 20 İltifat

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 901 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadınlar, erkek arkadaşlarından iltifat duymaya bayılırlar. En sevdikleri 20 iltifatları sizin için bulduk.

1357307658_63_RESM.jpg

1. Kalçaların olağanüstü.
2. Senin kadar zeki olmak isterdim.
3. Aman tanrım, ne kadar esneksin!
4. Anneme benden daha iyi davranıyorsun.
5. Büyük laflar etmene bayılıyorum.
6. Göğüslerin olağanüstü.
7. Tanıdığım en komik insansın ve herkesi tanıyorum.
8. Senden önce sevgililerim olduğunu unutturuyorsun.
9. Bana yakın olmana/sokulmana bayılıyorum.
10. Bacakların olağanüstü.
11. Bir daha asla video/pc oyunu oynamak istemeyeceğim sanırım.
12. Çok seksisin.
13. Beni neşelendirmene gerek yok çünkü sadece etrafında olmak mutlu olmama yetiyor.
14. Yatakta olağanüstüsün.
15. Kuantum fiziğinden anlamanı ve aynı zamanda güzel kokmanı seviyorum.
16. Yanında değilken, aklımı kaçıracak gibi oluyorum.
17. Annemden daha iyi yemek yapıyorsun.
18. Seninle evlenmek şimdiye kadar aldığım en iyi karardı.
19. Sen dünyanın en iyi annesisin/olacaksın.
20. Olağanüstüsün.​

Bunları duymaktan hoşlanmayan bi kız tanımıyorum ben :D

Bu kadar iltifatı bir kıza saydığımı hatırlamıyorum :D çok uzun üşenir be abi insan bunları söylerken.

Eee hepsini aynı anda söylemiceksin zaten:p

Kafam karışır benim :D kağıda not almam lazım bugün bunu demiştim sanırım. :icon_yokcanim: Yarın bunu derim, plan yapmak lazım :D yoksa bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlarım :D aklım o konularda o kadar ileri değil düz mantık çalışıyor öyle konularda :D

Erkek arkadadasimin bacagin süper, uff kalcan harika diyecek bende bayilacagim öyle mi?Kafasini kirarim onun.

Olağanüstü'lü tabirler neden özellikle belirtilmiş ? :o

Kafam karışır benim :D kağıda not almam lazım bugün bunu demiştim sanırım. :icon_yokcanim: Yarın bunu derim, plan yapmak lazım :D yoksa bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlarım :D aklım o konularda o kadar ileri değil düz mantık çalışıyor öyle konularda :D
Sen şimdiden pratik yapmaya başla bak hepsini ezberle senin Geşan bile olur:D

Erkek arkadadasimin bacagin süper, uff kalcan harika diyecek bende bayilacagim öyle mi?Kafasini kirarim onun.

Yok kızzz kocan dicek sana onu:D

Sen şimdiden pratik yapmaya başla bak hepsini ezberle senin Geşan bile olur:D

Gerek yok önce onun bana söylemesi lazım :D ben niye sölüyorum ki ? her şey erkeklerden beklenir. Beğenmeyince duygusuz veya öküz denir. :icon_yokcanim: Misal bir iltifatı bile beceremiyon ya, '' Sen becer biz görelim o zaman '' diyince tripler başlıyor. :D İlk adım gelsin gerisini ben atarım :D

Gerek yok önce onun bana söylemesi lazım :D ben niye sölüyorum ki ? her şey erkeklerden beklenir. Beğenmeyince duygusuz veya öküz denir. :icon_yokcanim: Misal bir iltifatı bile beceremiyon ya, '' Sen becer biz görelim o zaman '' diyince tripler başlıyor. :D İlk adım gelsin gerisini ben atarım :D
Hadi ordan sen öyle bi kız bul banada haber ver taam mı:d İltifat zor gelir benim dilimden dökülmez öyle süslü yalanlar demiyorda kız derse dermiş miş:D:D:D Hayvan adı söylemim şimdi :D:D:D:D

şşiiiiitttttttt sohbete cevirmeyin konumu amacını aştı iyice :D

Hadi ordan sen öyle bi kız bul banada haber ver taam mı:d İltifat zor gelir benim dilimden dökülmez öyle süslü yalanlar demiyorda kız derse dermiş miş:D:D:D Hayvan adı söylemim şimdi :D:D:D:D

İşte o yüzden kafam rahat ya zaten :D yalan söylemeyi sevmem çünkü gerek süslü gerek süzsüz, neyse onu derim. :D Benim kadar dürüstünü bulsunda o kız iltifatlarım kalsın, :D Bak işte sonra böyle diyince öküz oluyoruz :D olalım peki, :D Zaten ya öküz oluyoruz yada duygusuz :D

Hmmm aynen işte fazla yorum yapmim iFt konudan atacak beni :D HerculeS aslında dicek şey çokta neyse ya:D konuyu sabote haline getirdik zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri