Kadınların duymak istediği yedi iltifat

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Kadınların duymak istediği yedi iltifat

Almanya'da Elle dergisinin yaptırdığı bir araştırma, kadınların erkeklerden çok daha fazla iltifat bekledikleri ortaya çıktı.
Araştırmaya katılan kadınların yüzde 62'si, erkeklerin çok nadir iltifatta bulunduğunu belirtti. Anket sorularına yanıt veren kadınların büyük bir kısmı da, erkeklerin hoş iltifat etmekte zorluk çektiğini söyleyerek karşı cinse bu konuda yardımcı olduklarını ifade etti. Kamuoyu araştırmasına katılan 500 kadından yüzde 62'si, güzel iltifat konusunda yol gösterilmesi halinde erkeklerin bu işi becerdiklerini belirtti.
Ipsos kamuoyu araştırma kurumunun düzenlediği anket, kadınların erkeklerden iltifat almak için flört bile ettiklerini meydana çıkardı. Ancak bu araştırmada görüş bildiren kadınların yüzde 81'i flört etmelerine karşın arzu edilen iltifatı duyamadıklarını da belirtti. Bild Gazetesi bu araştırma üzerine kadınların duymak istediği yedi örnek iltifat yayınladı:

Sen olmasaydın, seni icat etmek isterdim.
Bacaklarının nerede bittiğini görmek için gökyüzüne baktım.
Parmağını kahvemin içine sokar mısın? Şekerim yok da.
Seni tanıdığımdan beri daha da güzelleştin.
Annemden daha güzel yemek yapıyorsun.
Hiç kimseyi daha senin kadar seksi ütü yaparken görmedim.
Sensiz bir saniye, sonsuzluk gibi geliyor bana.

Sabah sabah sesli güldüm. Maddeleri okuyunca dişiliğimden şüphe ettim. Biri bana bunları dese buz keserim ben =)

aynen.:D
ben de "kilo vermişsin aşkım" falan gibi şeyler bekliyordum.

hiç bizlik değil bu iltifatlar.:p

Daha önce böyle meme görmemiştim diyorum inanıyorlar lan! :gamer:

Bacaklarının nerede bittiğini görmek için gökyüzüne baktım.
Bu bayan basketçi mi? Boyu 2.5 metre mi?

Parmağını kahvemin içine sokar mısın? Şekerim yok da.
Şlfnfldmdm

Sen olmasaydın, seni icat etmek isterdim. ( Nasıl yani? şişme bebek falan mı icat edecek? )
Bacaklarının nerede bittiğini görmek için gökyüzüne baktım. ( Atom karınca mı bu herif? )
Parmağını kahvemin içine sokar mısın? Şekerim yok da. ( Eh, idare eder.)
Seni tanıdığımdan beri daha da güzelleştin. ( Her geçen gün güzelleşmeye devam edecek mi acaba? )
Annemden daha güzel yemek yapıyorsun. ( 100 % palavra )
Hiç kimseyi daha senin kadar seksi ütü yaparken görmedim. ( Ütü işini kilitlemek için güzel taktik ama kadın yemez )
Sensiz bir saniye, sonsuzluk gibi geliyor bana. ( Mübalağa olmalı. )

En bombası da ''Sen olmasaydın, seni icat ederdim.''
Hangi kafanın ürünü acaba.

Bu iltifatların hiçbiri samimi değil. Zaten kadınlar da yemez bunları. En güzel iltifat , süslu cümlelerden kurulu olmasa da gönülden kopan iltifattır. Eğer çok sıradan bir iltifat olan ''gözlerin çok güzel'' cümlesini dahi kursanız , o cümlenin gerçekten içinizden geldiğini hisseden kadın zaten mutlu olur.
O bakımdan süslü cümleler veya çok farklı cümlelerden ziyade içinizden geldiği gibi ilginizi göstermeniz daha samimi ve artı puan kazandırır bana göre.

Almanya menşeili imiş. Fakat bir şey merak ediyorum. Türkiye'de kadınların aşağıladığı, kıro gözüyle baktığı, efendime söyleyeyim tabiri caizse iğrendiği bir takım erkek tipleri ne hikmetse yabancı kadınlar tarafından havada kapılıyor. Bizim kadınların göremediği neyi görüyorlar acaba?

bunlar liseli geşlerin sözleri değil mi ya (:

"Sende Caravaggio'nun fircasindan tuvale yansiyan isik-golge oynunu kiskandiracak nitelikte ilginc tenakuzlar var,
seni resmetseydi eger; suya bakarken koltuk altinda sepetiyle egzotik meyveler tasiyan bir medusa resmederdi"

Sexy ütü yapmak mı? Ütülediği eşyayı yalayarak mı ıslatıyor?!? Ütü masasına mı biniyor bir tay gibi? Nasıl sexy ütü yapılır lan!

Bu iltifatlar (Yanlış tercüme edilmemişlerse) Türk kadınlarında ters teper.

Kesinlikle kadın değilim .

Geri