Kadınların düğünde abiye giymesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bence artık abiyeli düğünler bitti. kimse kimse için abiye giymekle uğraşmak istemiyor. daha sade, günlük kullanımlar yaygınlaştı ve iyi ki de öyle oldu. alıp bi kere giyip köşeye attığım bi sürü saçma abiyemsi kıyafet vardı, değmez. hem günlük hayatta giyeceğim hem düğünleri kurtaran elbiseler candır. abiye giyersem çok yakın arkadaşlarımın ve kardeşimin düğününde giyerim, gerisi tirendyolmilla…

İnsan daha güzel abiyeler koyar kız;d onlar ne öle abiyelerden soğuma nedeni.d abiye giymeyi hiç sevmiyorum vallaa hele düğünlerde en yakın akrabam dahi olsa giymem dsha güzel sade şık elbiseler var

herkeslee yakışmıyor dapdar giyenler var dikişler patlıyorr

Abiye hiç kullanmadım ve hangi davet ya da düğün olursa olsun şık ancak sade giyinmeyi tercih ederim. Tarz olarak bana hitap etmiyor.

Şuan bir abiye gelinin giyeceğiyle falan aynı fiyat.. biraz da o yüzden giymiyolardır..

kurdish girl olarak aralıksız yıllarca kuzenlerim evleniyor ve haliyle bir düğünde giydiğini öbüründe giyemezsin...bir de kına varsa ayrı elbise... haliyle benim dolabın bir tarafı abiye standı... ben severim ya bu arada, yani oynama falan bende yok ama o abiyenin zarafetini, hazırlanma sürecini o şıkır şıkırlığını yani hepsini severim. düğüne de yakınlık derecesine göre giyinirsin.

Kır düğünü, açık hava ya da havuz başı düğünlere kot ile gelen çok kişi oluyor ve kimsenin bu detaylara takıldığını sanmıyorum.

bence artık abiyeli düğünler bitti. kimse kimse için abiye giymekle uğraşmak istemiyor. daha sade, günlük kullanımlar yaygınlaştı ve iyi ki de öyle oldu. alıp bi kere giyip köşeye attığım bi sürü saçma abiyemsi kıyafet vardı, değmez. hem günlük hayatta giyeceğim hem düğünleri kurtaran elbiseler candır. abiye giyersem çok yakın arkadaşlarımın ve kardeşimin düğününde giyerim, gerisi tirendyolmilla…

böyle demişim ama 6 ay sonraki düğüne YAĞ YEŞİLİ ABİYELER beğeniyorum… en az 5 düğünde giyecek şekilde ayarladım kendimi, ona göre evlenin… (ikisi doldu bile kaldı üç)

Geri