Kadınların çoğunlukta olduğu bir iş yerinde çalışmak!

• Kullanıcı T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2331 gün önce görüldü
- Soğuk savaşın tam merkezinde yer aldığınız ortamdır.
- Haftada bir kere altın gününe gittiğinizi hissedersiniz.
- Duygusal geçişlerinden dolayı, genelde diken üstünde olursunuz.

En güzeli, etliye sütlüye karışmayıp; işini yapıp gitmektir. Aksi taktirde sizi işinizden edebilecek ortamdır.

Karma bu durumu beğendi.

Böyle bir iş yerinde çalışıyorum. Üstümüz de bir kadın. Fakat gerçekten bu kadar komplekssiz kadınları bir arada bulmak zordur.
Şöyle diyim benim için eğlenceli bir ortam.
Ama kadınlarla çalışmak istisnai durumlar dışında zor, böyle zor bir deneyimim de var.

Beni çalıştırmazlar.
Rahat bırakmazlar.
Oramı buramı ellerler. Akşam yemeğine bana gelsene fıstık filan derler.

Ben o erkeklerden olmadığım için A N L A Ş A M A M

karşı cinsle çok iyi anlaşmama rağmen belki de hiçbir zaman (mücbir haller dışında) istemeyeceğim bir durumdur.

şöyle ki;

6 yıldır oda arkadaşlarım hep bayan oldu.
abi bi insan yaz kış mütemadiyen üşür mü lan. sabah akşam fan coil'i sıcakta çalıştırmak suretiyle size yeryüzünde cehennemi yaşatırlar :/

mesela, böyle bir ortamda çalışıyorsanız sabahtan akşama kadar hilti gibi kulaklarınızı tırmalayan topuklu ayakkabı sesine maruz kalacağınız için kulağınızın anasını ağlatırlar.

ya da bilgisayar kullanmayı pek beceremedikleri için klavyeye sanki çivi çakıyormuş edasıyla yazı yazmaya çalışmaları, sinir krizi geçirmenize neden olabilirler

Gb7GeI.gif

bir ara cips çekti canım. odada da bir bayan arkadaş vardı, arkasından konuşmak gibi olmasın da tam bir cinsti. laf etmesin diye cips paketini hafifçe açmaya yeltendim ki ne dese beğenirsiniz :/

"odom boy, o copso hoşortotmodon oçor mosonoz"

şöyle bi yüz ifadesiyle

162d4661910eea3f43976ce8c8e398be.jpg

"biyir sin iç" çok biliyorsan dedim :/

Bir gün barışık, bir başka gün kanlı bıçaklı olmalarını anlamaya bizim aklımız yetmez. Taraftar toplamaya çalışmaları da bir başka savaş yöntemleri. İşimi yapar kimseye bulaşmadan çıkar giderim diye bir olay yok.

kızlar benimle çalışmak ister
niye istemesinler

Bir kadın olarak söylüyorum cok zor bir sey gerçekten. Bir gün bu şehirden kurtulacak olursam kesinlikle kadronun full erkek olmasına dikkat edecegim. Zaten oldum olası hemcinslerimle anlaşamam

Ben dengenin kuruldugu gruplarda calismayi seviyorum
Kadin ve erkekler, olaylara farkli bakis acisi getirebiliyorlar. Eger bir cinsiyetten daha fazla olursa, verimlilik genel olarak dusuyor diye dusunuyorum.

Bknz:Bizim okul

Hiç güzel olmuyor.Yakışıklı öğretmenler yok.
Muhabbet diyet yemek kıyafet çok sıkıcı.

Kadınlar erkeklerle çalışmaktan çok şikayetçi olmuyor elzem durumlar dışında erkeklerin yanında daha rahat oluyorlar bizim açımızdan da bu çok dert değil.

Kadınların kadınla derdi genelde , kadınlar arasında kaos ve gerginlik , bölünme gruplaşma buna bağlı olarak da dedikodular daha fazla oluyor. Erkekler dengeyi sağlıyormuş gibi olsa da bizde var abi kadın kaosundan nemalanan adamlar.

İşine bakıp dedikodu ortamlarında boy göstermezsen ortada sorun kalmıyor bu kadar basit bu.

Geri