Kadınların çantasında neler olur ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eskiden minik siselerle parfum hediye ederlerdi. Evidence ve clea benim vazgecilmezim

evidence’ın bir çeşidini ben de kullandım ama asıl beğendiklerim başka. adlarını unuttum, bakarım şimdi. şimdi de parfüm veriyorlar ama ıslak mendil biçiminde. bak şu şekilde. içinden ıslak mendil gibi ufacık bir şey çıkıyor

Ekli dosyalar

• C673BC06-F713-4498-A01F-FA8BD1A4BCD4.jpeg
    C673BC06-F713-4498-A01F-FA8BD1A4BCD4.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 11
Hayır W de ki göze bakar mısın o kremi nasıl okudun pes neyse maşallah diyelim nazar değmesin Sjssjsj

• Kahkaha
Tepkiler: W
A38B72E0-5FE5-49F2-A2CA-715067BC9573.jpeg
her zaman derim… her an savaş çıkacak gibi hazırlıklı olmalısınız sjsjj. yeşilli çantanın içinde de yedek krem, makyaj malzemeleri, hijyenik ped-hijyenik olmayanı nasıl oluyorsa-, takı toka, yara bandı, kürdan, diş fırçası, macun cart curt bi şeyler bulunur. beni alan yaşadı çünkü bavulumla kahramanı olabilirim. aşko kuşko anahtarlığımı sansürlemeyi unutmuşum.

@Melodram NATO göz yaşartıcı sprey 'de olsa tam bir intihar komandosu olacakmışsın
biber gazım vardı ama bi ara taşıyoruz diye problem oluyordu, unutuyorum almayı... taciz edilsek suç olmaz da taşıyınca kıllanıyorlar. bere takmayı sevseydim bi bordo bere iliştirirdim...
Melodram nasıl düzenlesin öyle.. Vallahi tebrik ederim seni. Çantasını düzenli tutmayı başarabilen bir kadının başaramayacağı hiçbir şey yoktur. :)
şu hayatta en düzenli yerimin çantamın içi olması cidden enteresan, o karmaşıklığa tahammül edemiyorum ben, darlanıyorum. genelde bütün küçük parçaları da başka bi makyaj çantasının içine koyarım da sık kullanınca unutuyorum bu yine dağınık benim için :D

bir gün benzer bi muhabbeti yaptığımızda, çantamdan minik bi şampuan çıkmıştı…. oraya nasıl, neden, hangi ara girmişti hiçbir fikrim yok.kskdja bugünkü çantam minik olduğu için, içindekileri de minimalize etmiştim. kulaklıksız ve dudak nemlendiricisiz asla<34

AF3F80B4-46BC-4DD6-9C5D-47046F3E94C9.jpeg

makyaj cantasi var ufak. Ufak ama heran dugune gidecek makyaji yapabilirsiniz.. cunku flortun nerede karsiniza cikacagi belli olmaz.
Minik bi melonunki gibi hijyen cantasi var. simdi bu regle belli olmaz geliverir, burnumuz heran akabilir.
Anahtar var bi de telefon. Bide cuzdan..

İlginç bir şey göremedim/okumadım henüz, çıkarsa beni tagleyin..

Geri