Kadınların Birbirlerini Kıskanması

Konu sahibi son olarak 3286 gün önce görüldü
Yaratılıstan mi yoksa öğretiler sonucu mu ortaya çıkan bir bilmediğim fakat kendi cinsini her fırsatta aşağılamaya kadar giden ve hastalıklı davranışları beraberinde getiren durum.

Ailem ve sevgilim dışında kimseyi kıskanma huyum yoktur.

En tehlikeli durumlardan biridir.
Kıskançlığının kurbanı olup çamur atma,dedikodunuzu yapma,arkanızdan konuşma potansiyeline sahip olup kişiliklerini düdüklü tencereye benzettiğim insan evlatlarıdır.
Onlara baktığınızda kendinizi görebilirsiniz,çünkü özenmek iliklerine ilişmiştir bi' kere.
Cosmos düşmanıma vermesin zor iş :T:

Eşit kulvarlarda ya da o kulvarlara yakın kişileri kıskanırsın. Kadınların birbirini kıskanması normal.

Onlar birbirini överken bile kıskanır.

Ama şu da bir gerçek ki onlar kıskançlığı sanatsal bir oyunculukla eline yüzüne bulaştırmadan gizleyebilirler.

günde kaçıncısını görüyorum kimbilir.
her ortamda kıskançlığın tavan yaptığı eylem.
kıskanıp belli etmeyenleri de mevcut tabi
-yemiyoruz.

Ciddiyim bu forumda gördüğüm kadar gündelik hayatımda görmedim .

Bariz bir şekilde hissedilen/görülen bi durum bu.
Kıskançlık kötü bişey olsa da bu durumun tek iyi yanı kadın-erkek arkadaşlığını başlatan en temel faktör olması. Bana göre bu durum olmasa hiçbir kadın hiçbir erkekle arkadaş olmazdı. Tanrı'nın bir şakası olsa gerek :d

Belli etmeyin, çok itici oluyorsunuz söyliyim.

Hiç şaşırmadığım bir durum, bir çok kadının doğasında var.

Gıybetttt
Çekemiyolla
Kıskanıyolla

Allah başka dert vermesin. Şlkjlk

Özenin canlarim ama haset etmeyin, kendimize yazık.

Bu gizli bir savastir , ole yuze soylenmez , daha iyisini yapan kazanir ama karsilasma hep

- Ayy canim cok tatli olmussun ama seni biraz sismanmi gosterdi ?

Ile sonuclanabilir , genelde lise kantininde arkadaslariyla etrafindaki cocuklari kesip diger siniftaki kizlarla dalasanlar yapar , bi kosede oturup kitap okuyan kadinlarda soft bir sekildedir uyku halindedir sindirebilmistir ic gudusunu , surrealisttir

Çok iyi niyet okuduklarından olabilir, biri diğerinin kafasından ne geçtiğini hemen anlar veyahut kurgular..
Çok iyi kurguculardır

Bende kıskançlık sadece sevdiğim adama özel.Başka kişileri hayatları kıskanmıyorum.

Geri