Kadınların birbirini çekememe durumu..

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Geçen sosyal medya platformunda tanınmış bir fenomenin videosuna yorum yapmıştım alaylı bir üslupla..binlerce beğeni gelmişti.Dikkatimi çeken şey bir kaç erkek dışında hepsinin kadın olması.!!
Demek ki kadınlar birbirinden aşırı gıcık kapıyor,kıskanıyor..hele güzel ve tanınmışsa.

Alla alla , anlaşılmasıda güç bir durumdur oysa. Emin misin? , tamamen mi çekemiyorlarmış?

Konuşmaya geldi mi de kadın hakları savunurlar ancak eylemler ile sözler çelişir.

Bu tip kadınlar her yerde kendini belli eder:
  • Erkekler için rekabete girip birinin eşini ya da sevgilisini çalmaya çalışanlar,
  • Kendinden üstün gördüğü kadını aşağılamaya çalıp onun üzerinden prim yapma çabası içine girenler,
  • Kendi yaşamı ile ilgilenmek yerine, başka yaşamlara kafayı takıp anlamsız bir yarış ortamı yaratanlar,
Oysaki kendinden emin bir kadın hiçbir kadın ile rekabete girmez, başka bir kadına kafayı takıp onunla uğraşmaz. Karakter olarak sevmiyorsa da sadece uzak durur.

Çok destekleyici kadınların varlığı yadsınamaz. Yani ben kadınların tamamen böyle bir duyguda olduğuna inanmıyorum ama bazı kadınlar var ki kdjd evet, onların varlığı da yadsınamaz, hemcinsine karşı daha acımasız, alaycı. Small boobs energy jfjd Ben uydurdum:d
Her insanın karanlık bir yönü var, insanların içinde salt iyi duygular yok. Önemli olan bunların idrakinde olmak, ne bileyim gömmek, şifalanmak, törpülemek, tebiye etmek… Artık hangisini seçerseniz.
İnsan irade sahibi çok şükür, kendisine bir faydası olmayan kötücül birçok duygunun da üstesinden gelebilir.
Ayrıca bazen erkekler arasında da bu çekememe dediğiniz durum mevcut ama onlarınki kadınlarınki kadar acımasız ve patetik olmuyor, bunu kabul edebilirim. Erkekler daha kalender ve bir anda dostane bir havaya girebilirler. Kadınların bunu daha takıntılı bir şekilde yaptığını gözlemliyorum ve bence bu bizlerin adına üzücü.

Kıskançlığını,hasetliğini gizleyemeyen insanları tehlikeli bulmuyorum.
Gizli olanları tehlikeli.
Hani şu yanlışlıkla kuyruklarına basana kadar 'ah canım ne iyi insan' dedikleriniz.

Kadın ya da erkek fark etmiyor ve herkes kendi varlığını ortaya koymalıdır. Başkaları ile kıyas ve rekabet, bir noktadan sonra o duyguya sahip olanı zehirlemeye başlar. Kıskançlık insanı hasta eder ve karşı tarafa da zarar verir. Aşk ilişkilerinde de kıskançlık karşı tarafı soğutur çünkü kendine güven duymayan bir insan kimseye çekici ve cazip gelmez.

Son düzenleme:
Hele bu çekememezlik işyerinde oluyorsa vay halinize arada kalana oluyor ne oluyorsa..

İçerik üreticisi Funda Seçer:

“Kadın arkadaşlıkları çoğu zaman samimiyetsizdir.

Bir kadın, en yakın kız arkadaşının daha görünür ve daha mutlu olmasını kıskanır.

Kız arkadaşı ondan eşit veya altta olmalıdır. Bir adım öne geçerse rahatsız olur.

Ama erkekler öyle değil.”

pick me değilse çekememezlik yapmaz
abartmayın sizde
ayrıca kadın-erkek diye ayırmayın
erkeklerin de özellikle kasıntı tiplerin birbirini çekemedikleri oluyor kandırmayalım birbirimizi...

Ben benden güzelini hiç çekemedim o da dünyada 3 tane hadi 4, tışk.

Geri