hemen bunalip gider misin?
evet.
ben de bunalirim ama gitmem. fantan bitince ayrilacagiz. fantani bitir öyle git, istersen fantani bitirerek git al yanina ya da al git gittigin yerde bitir, o beni ilgilendirmez ben hepsine okeyim.
hesabi da fifty fifty yapariz ya da sixty fourty senin aleyhine,
kabul etmiyorum mu diyorsun ninety tenty bnm aleyhime olsun hic önemli diil. ben hayatimda parayi bi kere bile sorun etmedim,
sene 96'da dedemin vefatinda oldu bi kez,
dedim hala ben bununla kola aldirayim mi cocuklara,
yok dedi dokunma dursun, dedim allah kahretsin böyle isi, firlattim masaya bes lirayi!halen daha görüsmeyiz, hem ülkecek baba taraflari biraz tilt zaten, sen buraya acik kalple gelseydin, cesurca sevecegini bana bakislarinla belli etseydin ben aninda dk.sinda evi senin üstüne yapardim!ben bu kadar yürekli seven insanim,
karsimda cirilciplak kendini aska soymus bir sevda cicegi ararken senin gibi beton yigini ile karsilastim,
iste bu en büyük hayal kirikligi. yikil karsimdan. eger burada biraz daha durursan seni rezil ederim. spam kutumda msj görürsem cümle aleme rezil ederim. sakın çaldırma beni sosyal medyada adin cikar. kaybol. hesabi da komple bana birak. sor insanlara. o nasil severdi?diye sor. herkese sor.
benim sevdam siirseldir.