Kadınların beğendiği erkek tarzı!

• Kullanıcı Abaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 1729 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkeklerin en çok ne giymesini istiyoruz? Spor ayakkabılarını seviyor, şallarından nefret ediyoruz!

Biz kadınlar kendi giyimimize ne kadar dikkat ediyorsak erkeklerin giyim tarzına da o bir o kadar dikkat ediyoruz. Özellikle de ilgi alanımıza girenlerinkine…

Yapılan anketlerden yola çıkarak kadınların erkeklerde görmek istediği kıyafetleri istatistikleriyle sıraladık.​

51370.jpg

51360.jpg

51361.jpg

51362.jpg

51363.jpg

51364.jpg

51365.jpg

51371.jpg
]

51367.jpg

51368.jpg

Alıntı.

kadinlarin gormek istediği bu değil de, daha onemlisi saygi ve sefkat degil midir? Bu ikisi yoksa, bu giyim tarzi bir sey ifade etmez.

solitude İlk etapda görünüştür ilgiyi çeken.

Son gunlerde takim elbiselerin pantolonlari bir karis eksik bacak gorunuyor. Yapmayin sunu Allah askina ya italyan stiliymis mis sacma sapan.
En temizi normal spor vede normal takim elbise.

Göbek olmazsa olmazımız. Tamam göze güzel görünmek iyi hoş ama doğal olmak daha önemli değil mi ? Yani içinden geleni giymek. Rahat ettiğin gibi giyinmek ?

Son gunlerde takim elbiselerin pantolonlari bir karis eksik bacak gorunuyor. Yapmayin sunu Allah askina ya italyan stiliymis mis sacma sapan.
En temizi normal spor vede normal takim elbise.

Bencede hiç güzel durmuyor,yakıştığını sanıyorlar çok dapdaracık pantollarda güzel değil.

Göbek olmazsa olmazımız. Tamam göze güzel görünmek iyi hoş ama doğal olmak daha önemli değil mi ? Yani içinden geleni giymek. Rahat ettiğin gibi giyinmek ?

Bayanlar gibi Erkeklerde dikkat ederse göbek olmaz hiç bir erkekde.
Rahat giyinmek tabiki önemli ama yakışan olsun tabiki.

Resimlerde birde hiç Türk eerkeği yok -) yanlış bakmadiysam ecnebi hep

Bencede hiç güzel durmuyor,yakıştığını sanıyorlar çok dapdaracık pantollarda güzel değil.

Degil mi ya bide o kasilmalari yokmu cok karizmayim haa der gibi, bence aynalari sansurlu : )

Bayanlar gibi Erkeklerde dikkat ederse göbek olmaz hiç bir erkekde.
Rahat giyinmek tabiki önemli ama yakışan olsun tabiki.

Yakışan tabiki olmalı. En azından evden çıkarken aynada bir bakılmalı ama görseller çok abartılı bence.
Ben kendi adıma söylüyorum, bir kadın kadar dikkat edemiyorum. İster istemez biraz da olsa göbek oluyor.

İlk bakışta erkek olduğu NET anlaşılsın da gerisi önemsiz. Ortalık feminen erkek kaynar oldu.

Yakışan tabiki olmalı. En azından evden çıkarken aynada bir bakılmalı ama görseller çok abartılı bence.
Ben kendi adıma söylüyorum, bir kadın kadar dikkat edemiyorum. İster istemez biraz da olsa göbek oluyor.

Görsellerde bir abartı yok bence,yanlış görmüşsün :D
Spora başlarsan göbek sorunu yok olur.

Görsellerde bir abartı yok bence,yanlış görmüşsün :D
Spora başlarsan göbek sorunu yok olur.

Sadece ikinci ve üçüncü görsel benim tarzıma uyduğu için abartı diyorum. Yani kendi fikrim :)
Çok hareketli bir işe sahibim onun dışında haftada bir gün halısaha maçı dışına çıkamıyor maalesef yaptığım spor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri