Kadınların Aşk acısı çekme süresi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ilk günler hiç geçmese de sonrasında iyileşiyosun.....

Bir ay mi yalan

3 gun

Kadinlarin cok uzun suruyor. Ben 3-5 biraya bir gece de hallediyorum.

birgün kadinin biri höngür höngür telde agliyor
dedimki ne oldu mehersem adam baska kadin bulmus

iki gün sürdü veya sürmedi kadinda ne üzülmek var nede birsey var
sanki ayrilan o aglayan o kadin deyildi

Siz aşık oldugunuza emin misiniz ?
O başka bir seydir .
Üç gün beş gün ne

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Bu konuda çeşitli söylentiler var .Ama aşkın konumuna göre.değişir bu mesela eskiden bir sevgilim vardı kavga edince hemen derdi ben cardaga geçecem sonra konuşuruz derdi o yüzden sevglinizin binasında yada sitesinde bahçesinde çardak varsa o aşk 24 saat arayla düzelir

İlişkinin yoğunluğuna göre değişse de genel anlamda kadınların bir erkeğe bağlı kalması için gerekli şartlar, ayrılık sürecinde sağlanamadığı için kadın daha çabuk unutur.

Askere giden erkeklerin terk edilme nedeni de budur. Kadın, yakın ilişki içinde olmadığı erkeğe karşı Oksitosin hormonu salgılayamaz ve bir süre sonra ilgisini kaybeder.

Beyin tarafından şartlanma varsa süre daha da uzayabilir ancak biyolojik açıdan işleyiş böyledir. Bu sebeple uzak mesafe ilişkileri büyük risktir.

Erkekte ise bu hormonun salgılanma şartları daha farklı olduğu için aynı kadını yıllarca da unutamayabilir.

İlişkinin yoğunluğuna göre değişse de genel anlamda kadınların bir erkeğe bağlı kalması için gerekli şartlar, ayrılık sürecinde sağlanamadığı için kadın daha çabuk unutur.

Askere giden erkeklerin terk edilme nedeni de budur. Kadın, yakın ilişki içinde olmadığı erkeğe karşı Oksitosin hormonu salgılayamaz ve bir süre sonra ilgisini kaybeder.

Beyin tarafından şartlanma varsa süre daha da uzayabilir ancak biyolojik açıdan işleyiş böyledir. Bu sebeple uzak mesafe ilişkileri büyük risktir.

Erkekte ise bu hormonun salgılanma şartları daha farklı olduğu için aynı kadını yıllarca da unutamayabilir.
Aslında doğru tespitler fakat herşeye bilimsel ve hormonsal bakmamak lazım, bence bu tamamen karakteristik bir davranış.
Şöyle örneklendirirsek herkeste beyin var fakat herkes aynı oranda veya aynı düzeyde çalıştıramıyor veya kullanamıyor, ama herkeste beyin var değil mi.

“askere giden erkeklerin terk edilmesi”
Bence askere giden 20 yaşlı erkeklerin veya biraz daha yaşını almış erkeklerin tam olarak karakteri yerine oturmadığından dolayı olaya aşırı duygusal ve terkedilme korkusu ile olaylara yaklaşım biçimi ve psikolojik şartlarla karşı tarafı sıkması buna etken olabilir.. ben bunun uzaklık mesafe ve hormonsaldan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, sürekli bir bayana terkedilmeden veya ayrılıktan,ölümden bahsedersen evren sana onu yaşatır.

Konu başlığına gelirsek ayrılık sürecinin boyutu bence sevdiğin ve değer verdiğin kadardır.
1 ayda unutanda var 5 yılda unutamayan.
Bunun bayan ile erkekle bir alakası olmadığını düşünüyorum,seven insan çok zor unutur..ee tabi laylaylom ilişkilerde mevsimlik flörtlerde çabuk unutma her iki taraf içinde olabilir.

Aslında doğru tespitler fakat herşeye bilimsel ve hormonsal bakmamak lazım, bence bu tamamen karakteristik bir davranış.
Şöyle örneklendirirsek herkeste beyin var fakat herkes aynı oranda veya aynı düzeyde çalıştıramıyor veya kullanamıyor, ama herkeste beyin var değil mi.

“askere giden erkeklerin terk edilmesi”
Bence askere giden 20 yaşlı erkeklerin veya biraz daha yaşını almış erkeklerin tam olarak karakteri yerine oturmadığından dolayı olaya aşırı duygusal ve terkedilme korkusu ile olaylara yaklaşım biçimi ve psikolojik şartlarla karşı tarafı sıkması buna etken olabilir.. ben bunun uzaklık mesafe ve hormonsaldan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, sürekli bir bayana terkedilmeden veya ayrılıktan,ölümden bahsedersen evren sana onu yaşatır.
Karakteri şekillendiren de hormonlar ve çoğu insan da içgüdüsel yaşar fakat farkında değildir.
Güçlü bir irade varsa elbette bu otomatik içgüdüsel davranışların dışına çıkılabiliyor ancak irade zayıfsa her şey hormonların ve içgüdülerin kontrolünde demektir.

Genel yorum yapamayız elbette ve arada farklı davranan birileri mutlaka olacaktır.

Atalarımız ne güzel ifade etmiş aslında; "Gözden ırak olan gönülden de ırak olur." çünkü zorunlu ve geçici bir ayrılık değilse kişi yakınındaki birilerine ilgi duyabiliyor.

Her askere giden ya da uzak mesafede ilişki yürüten terk edilmiyor ve işte orada da irade çok önemlidir.

aslinda cok sevmis olan insan da unutabilir hizlica. buna 'unutmak' demeyelim de, durumu daha hizli kabullenmek, olay cikarmamak, karsi tarafi onemsediginden mutlulugunu istemek (uzuntuden ici yansada) ve kibarca onun hayatindan cekilmek, hic bir sekilde rahatsiz etmemek. bunu yapabilen erkekler gercekten adam gibi adamdir gozumde. beyefendilik, jentilmenlik, her ne diyorsaniz artik

iletişimin nasıl bittiğine bağlı bence. eğer değersiz hissettirildiğiniz bir iletişim içerisindeyseniz, 1 haftada da hissizleşip yolunuza devam edebilirsiniz. ama değerli hissettirildiğiniz, saygı içerisinde bir ilişki içerisinde olup çeşitli sebeplerle (beklentilerin değişmesi mesela ya da ne bileyim sevginin azalması vs) bitirme kararı aldıysanız o belki biraz daha zaman alır. her iki durumda da faturaların ödenmesi lazım kdkdj aşk acısı neyimize kdks

Geri