Kadınların aldatma oranı daha mı yüksek ?

Konu sahibi son olarak 2606 gün önce görüldü
Kadınların aldatma oranı erkeklere göre daha mı yüksek ? Eger öyleyse kadınlar neden artık daha fazla aldatıyor bunun sebebi nedir sizce

Kişiliği olmayanların aldatma oranı daha yüksektir. Kadın erkek farketmez.

Remus noktayı koymuş bize dicek bir şey kalmamış.

bence erkeklerin daha yüksek aldatma oranı ben aldatmam asla ama olurya basıma gelse bi örnek verim :D

mesela arabamda pet bulsa kız arkadasım basurum derim :D:D:D

kesin inkar ederim :D

kadınların aldatma oranı daha az diyorum :D Erkekler fena o konuda :D

Ayrıca Remus kardesimede katılıyorum.

EroL kadında maldı pedi senin kullanıcağını yuttu öylemi :D dön bakıcam derse görürüm ben seni :D

yok yok hayatta yapmam asla kendime yapılmasını istemedigim birseyi baskasına yapmam bize ters hacı :D

Tabi karakter meselesi ama çoğunlukla erkekler aldatır gibi geliyor bana.

Karakter(sizlik) ile alakalı bir durumdur. Diğer sebepler bahanedir.

Aldatmanin bahanesi yoktur ama artik zaten piyasada insan orani azaldi cinsiyet ayriminin onemi yok bence erkekler daha cok yapar gibi yinede ama kizlarda az degil haniiii

şeyi olan aldatmaya kalkıyo şey burda aklınıza gelen şey değil :))) ar damarı çatlak karıdan bol ne var

Olabilir . Erkekler aşikar yapıyor sadece bu yüzden adı çıkmış bir kere. Ben etrafımda çoook bayan biliyorum türlü haltlar yiyen. Mümkündür yani her şey.

Mücerret Hanım, n'olacak sizin bu doğrucu Davut'luğunuz?
Tamam bu kadar övgü yeter, kestane şekerimi yolla seni ihbar edecem artık.

Çok daha düşüktür. Aynı anda bir çok erkekle olmanın kadına bir avantajı yok.

Erkekler genelde fiziki aldatır,bu bilindik bir kuramdır.
Ancak kadınlar;gerek düşünceleriyle,bakışlarıyla,hal ve tavırlarıyla daha çok aldatmaya meyillidir.Bunu da bilakis yaparlar zaten.

Şerefi olmayanlar aldatır cinsiyetle ilgisi yok

Bence bu konuda coğrafi araştırma yapmalı. Dünya üzerinde kadınların daha fazla aldattığı yada erkeklerin daha fazla aldattığı ülkeler olabilir. Aldatma eğer bölgeye göre coğrafik olarak farklılık gösteriyorsa da küresel toplam bir analiz yapmak da anlamsız olur.
Bana göre kendine saygısı olmayan biri eşini aldatır. Verdiği sözü tutmayan kişi aldatır. Aslında kendisini aldatıyordur ama farkında değildir. Sözünün eri kişi bırak aldatmayı eşi için ölümü bile göze alır.

Rakamlar denk olmalı çünkü aldatan kadınların görüştüğü erkeklerin hayatında da biri oluyor.

Geri