Kadınları türban değil,gözündeki ifade korur...

Konu sahibi son olarak 3167 gün önce görüldü
igzalina_1335721917116.jpg

"Kadınları türban değil, gözündeki ifade korur. "
Alt tarafı bir çift organla bu kadar çok iş başarıldığı görülmemiştir.
Yeryüzündeki bütün canlıların gözleri sadece, bakıp görmeye yaradığı
halde kadın kısmı, neredeyse bir tek ortalığı süpüremez gözleriyle...
Sever, sevişir, beğenir...
Döver, küser, barışır...
Nefret eder, hesap sorar, azarlar...
Kovar, bağırır, çağırır, alay eder...
Erkek de bir insanoğlu, o da yapar demeyin!
Erkekler her durumda öyle bön bön bakarlar.
Asla, ne demek istediklerini anlamazsınız.
Gözlerini konuşturan sadece kadınlardır.
Çocukluğunuzu düşünün...
Annenizin bin türlü bakışı gelecektir aklınıza.
Misafirler gitsin, ben sana gösteririm bakışı...
Hadi artık odana git, yat bakışı...
Ağzını şapırdatma! bakışı...
Kıçım tutulsaydı da seni doğurmasaydım bakışı...
Aynı babası bakışı...
Babanızdan bir bakış var mı, aklınızda?
Hiç zannetmiyorum olduğunu.
Babayla göz göze bile gelinmez öyle zırt pırt.
Şimdi de
büyüklüğünüzü düşünün...
Kaç kadın bir bakışın peşinden gitmiştir?
Hiç..
Peki kaç erkek bir bakış uğruna odu ocağı terk etmiştir?
Çookk..​

~alinti~

Kadin dedigin saclarini savurup yururken urkmemeli ve salinarak ozgurce yurumeli. Turban icin dusuncem bu.p
ayrica kadinlar ustunden yapilan tum yorumlar erkeklerin ezikligindendir.
bakis durus vs bunlar hep kadinlari sindirmek isteyenin belirleyicisidir.

bir de turban takip gobegi acikta gezen, benim kafam kadar topuklu giyip yuzunu makyaj variline sokanla var

"ahh canimm" dan baska bir sey gelmiyor, takmasini da bilmiyorlar
ikincisi Maria'ya katiliyorum

nasil erkek gogsu acik dolasabiliyorsa kadin da saci acik dolasabilmeli, niye guzelliginden utandirilarak yasasin
ozgurlukse ozgurluk, ama iki tarafa da ozgurluk

ayrica kadinlarin kapatilmasi yonunde yapilan her yorumu ben erkeklerin bir yerlerini tutamamasindan kaynaklandigini dusunuyorum. ne zaman "etek yaak, boyu cok kisa, vb " haberleri ciksa kural koyanlarin kendi sapikliklarindan kaynaklandigini hissetmemde kacinilmaz

Bu ülkede başörtülü kadınlar değil, bir takım sakallı adamlar tehlikelidir.

Sonuctan turban O'nun emridir,
Yerin gogun yaraticisinin elbet bir bildigi vardi ki nur 31 de bunu hanimlara yukumlu kildi.
Zülkarneyn arkadasimizin dediginede katiliyorum ...

Hem türban hem gözündeki iffet korur. Biri olmadan diğeri olmaz bana göre..

Turbani korunmak için takan mi varmış ilginç. Sahsen Allahın emri olduğu için takıyorum. Bir de türban takan makyaj yapamaz topuklu ayakkabi giyemez diye bi anlayışta çok tatlı gule gule kullanın. Nefis olayı herkeste mevcut ve kimse dört dörtlük degil herkes istediği kadarını uygular emirlerin yani zorla degil. Türban takan topuklu ayakkabi giyemez diyorsak, müslüman olanın mini etek giymesi de doğru degil deriz bir yerde. Ama kimsenin haddine degil bunlar. Ne benim turbanim ve topuklu ayakkabılarım ne de sizin dininiz ve kıyafetleriniz.

Yazmaktan, günlük hayatta söylemekten ağzım kurudu yorulduuu... Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim de hiç bir şekilde kadınlara başörtüsü farzdır tarzında bir emir olarak örtünme mevzusunda hiç birşey yoktur ! Sizin o dediğiniz Nur Suresi 31. Ayetteki bizim mealciler hep kendi yorumunu katmıştır.. Ayete "örtünme" anlamını veren, örtünmek gerektiğini ifade eden sözcük HUMUR sözcüğüdür ve Arapçada bu sözcük örtmek anlamında kullanılmaktadır.. Ne hikmetse bizim mealciler bu örtüyü "heralde başörtüsünden bahsediyor" deyip yorumlamışlardır.. Orada örtülmesinin gerekliliğinden bahsedilen şey baş, saç vs. değil, GÖĞÜSLERDİR.. Bıktım artık anlayın şu meseleyi..

Ancak şöyle bir durum varki, bazı toplumlarda saçı açık olan kadınlara or***u gözüyle bakıldığı için, Allah kadınlara iffetlerini koruyabilsinler, böyle hakaretlere mağruz kalmasınlar diye Ahzab Suresi 59. ayette tepeden tırnağa örtünme (YANİ CİLBAB) özgürlüğü tanınmıştır, ancak her an her yerde CİLBAB şeklinde (YANİ TEPEDEN TIRNAĞA ÖRTÜNME ŞEKLİ) giyinmek emredilmemiştir, kadın sadece namus, iffet ve özgürlüğünün tehlike altında olduğunu düşünürse bu şekilde yapabilir diye kolaylık tanınmıştır.. İSLAMDA BAŞI AÇIK VE KAPALI KADIN SEVAP&GÜNAH BAKIMINDAN AYNIDIR.

Geri