Kadınları Mutlu Etme Sırları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
01. Saçlarını okşa,
02. Yücelt,
03. Şımart,
04. Gözlerinin içine bak,
05. Geleceğe ait planlar yap,
06. Dil dök,
07. O uyanmadan uyanma,
08. Destek ol,
09. Yemeğe götür,
10. Alışverişe götür,
11. Tekneye bindir,
12. Güldür,
13. Zeka oyunları yap,
14. Müzik dinlet,
15. Teşvik et,
16. Teskin et,
17. Affet,
18. Hayran kal,
19. Banyosunu hazırla,
20. Güven ver,
21. Kapıyı tut,
22. Asansörde kat düğmesine bas,
23. Arabasının kapısını aç,
24. Isıt,
25. Sarıl,
26. Öp,
27. Ona hasta ol,
28. Kulağına fısılda,
29. Ayaklarına masaj yap,
30. Konsere götür,
31. Onu her yerde ve her zaman bekle,
32. Tanrıçan yap,
33. Onunla birlikte rejim yap,
34. Onunla birlikte spor yap,
.
..
...
...
1000. Ne istediğini önceden anla,
1001. Günde yedi kez özür dile,
1002. Sürekli onu dinle,
1003. Yorganı çekince ses etme,
1004. Yorganı titretme,
.
..
...
6789. Spor araba al,
6790. Saat al,
6791. Yüzük al,
6792. Küpe al,
6793. Traş ol,
6794. Saç seklini değiştir,
6795. Kareli gömlek giy,
6796. Yemin et,
6797. Dayan,
6798. Katlan.
..........................
ERKEKLERİ MUTLU ETME SIRLARI
01. Karnını doyur.
02. Televizyonun kumandasını ver
03. Önünden çekil..

Kadınları mutlu etmek için bu kadar abartıya gerek yok.
Küçük sürprizler yapın. Samimi olun sevginizi belli edin yeter (:

Abartılmış.
Bizim kadar erkeklerde ilgi bekliyor hatta bizlerden daha çok.
Sadece karnını doyurup kumandayı ele verip önünden çekilmekle olsaydı ohoooo.

Sirtindan Sopayı Eksik Etmeyin Hic Dayak Yedikleri Zaman Seni Mutlu Ederler :p

valla seviyorsa tek çikolata ile bile mutlu oluyorlar, sevmiyorsa her hareketiniz batar çok takılmamak lazım.

Benzer yüzlerce konu var forumda, nasıl bir sır bu yahu henüz çözen olmadı sanırım.
Kadınları mutlu etmekten kolay ne var, iki iltifat edince hepsi pamuk gibi oluyor.
Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok, ruhunu okşa yeter kadının.

şu an mutsuzmusun
neden mutsuzsun
hadi mutlu ol

Herkes kendini mutlu etse de kimse kimseyle uğraşmak zorunda kalmasa daha iyi olmaz mı?

Sirtindan Sopayı Eksik Etmeyin Hic Dayak Yedikleri Zaman Seni Mutlu Ederler :p

Reis affına mahcuben , o atasözü "kadının sırtından sopayı , karnından da sıpayı eksik etmeyeceksin" dir. Nede güzel söylemişler değil mi ? Bu acımasızca gözükebilir derinine inilmediğinde evet. Ancak bir çok çalkantılı aşkı ve kızlara hitaben olan duruşunda sergilediğin o yaşanmışlıklar olaya bakış açını direk çözüm odaklı hale getiriyor.

Örneğin , eşimiz bizden ayrılmak ister ise onu dövmek ile tehtid etmeliyiz. Çünkü erkekliğimize laf edip bizi boşamaları hoş bir şey değil reis. Ahh ahhh , hanımlarına ayaklarını yıkatan o yiğit atalarımızın zamanında doğamadık ki lanet olsun.

Atalarımız kadar dinimiz de bunu bir ayet ile belirtmiştir reis , senin yazını okuyunca bütün doğru düşünceler zihnimde belirdi. Şu ayeti paylaşacağım reis müsade var ise.

Nisa:﴾34﴿ Allah’ın insanlardan bir kısmını diğerlerine üstün kılmasına bağlı olarak ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdırlar. Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.

Herkes kendini mutlu etse de kimse kimseyle uğraşmak zorunda kalmasa daha iyi olmaz mı?

Seni mutlu etmek fizik kurallarına aykırı, doğaya aykırı, neyse ben neydim ya dur dur aklıma gelecek şimdi. Maneviyatı olmayan adam değil mi?
Neydi bu maneviyat bir bakayım arama motorundan yine aklıma geldi bak. :sdfa:

Seni mutlu etmek fizik kurallarına aykırı, doğaya aykırı, neyse ben neydim ya dur dur aklıma gelecek şimdi. Maneviyatı olmayan adam değil mi?
Neydi bu maneviyat bir bakayım arama motorundan yine aklıma geldi bak. :sdfa:

Ah Run ne istersin benim gibi kendi halinde, kendi kendiyle mutlu ve barışık, hatta tek taşını bile kendi almış birinden.. :)) Maneviyatı arama motorunda değil yüreğinde arayacaksın şaşkın :)))

Ah Run ne istersin benim gibi kendi halinde, kendi kendiyle mutlu ve barışık, hatta tek taşını bile kendi almış birinden.. :)) Maneviyatı arama motorunda değil yüreğinde arayacaksın şaşkın :)))

Seni görünce böyle şaşkın, şapşal oluyorum. Ah ne tatlısın sen bugünlerde.

Geri