Kadınları mutlu eden şeyler nelerdir?

Konu sahibi son olarak 3694 gün önce görüldü
Fikirlerime saygı duyabilecek , Dinlemeyi bilecek , Güven verecek , Biraz da sevecek.
Çok şey mi istiyoruz ya. :p

Beni çocuklarım mutlu ediyor.En güzel nasip budur.

Kadunlar her şeyle mutlu olabilirler.
Yeter ki, mutlu etmek iste.

Fazla hayalci olmamak gerek. Bir süre sonra bütün güzel söylemlerin sonu geliyor. Saygı yeterli

Kadinlari,surekli mutlu edilmeyi bekleyen,hic birseyden tatmin olmayan varliklar olarak lanse edip,mutlu etmenin yollarini aramak neden ? Sonra adimiz "hic mutlu edemezsin kadinlari cumlesi" ile aniliyor.
insanoglu kadin,erkek veya cocuk hic farketmez deger gordugunu hissetmek ister hepsi bu
bunu ister sarilarak,ister dokunarak,ister operek,ister guzel sozle,ister cicekle bocekle,isterseniz hediyeyle yaparsiniz o size kalmis.

para değildir ! iki güzel söz söylemeyi deneyin , arayın sorun güzeelce bir ilgi gösterin. bunları yapmadan hemen para diyosunuz. söylediniz de mutlu olmadık mı ? cevabı gelir genelde , he hayat bilincinin fazla açık olduğu bazı hatunlarda ya çok kırılmışlardır yada bir yerlerde onlar için eksik olan birşey vardır en cazgır ve artık ruhani hislerden elini ayağını çekmiş hatun bile iltifata tebessüm eder çünkü insan mk deneyin görürsünüz denemeyip yaftalarsanız bu yüzden para ve arabanın onları mutlu etmesini ümiiiiid ederler , yok lan harbiden para ve arabayı seviyorum diyen troll bayansa kendi hemcinslerini fail duruma düşürüyor haberi yok sonrada

böyle saçma salak listeler yapılıp hepsinin genellenmemesi kaçınılmaz oluyor , illede ufak tefek mutlu edici şeyler istiyorsanız ;

nutella
çikolata
ayakkabı
beğendiği saç modelini yaptırmak için aileden izin
onun için yemek yapmanız
kedi
kırmızı renk
pahalı hediye / el emeği hediye
ayıcık
oje
lahmacun
öpmek
sarılmak
ilk defa deneyecekleri bir aktiviteyi öğrettiğiniz an (konsol oyunu bilardo vb)
eşit olduğunuz göstermek
dinlemiomuş gibi yapmamak
gözlerinin içine bakmak

vb

Her kadın aynı değil ki, hangi kadından bahsediyoruz?

Sevdiği adam tarafından anlaşılmak , anlaşıldıgını bılmek mutlu ediyormus
bıldım , öğrndim ..

Güzel sözler duymak. Sarılmak, şımartılmak, sevildiğini hissetmek..

Bakayim bi para yazan olmus mu diye geldim ve zifiri gordum, ben gidiyorum :D
Kadinlari ne kadar basit goruyorsunuz..

Sevsin hep sevsin çok sevsin en en en çok o sevsin her an sevsin ya :p

ayaklarıma masaj yapmak :p beni kocaman kocaman güldürenler.Islakkek

Gecistirilmemek, ilgi artı ilgilendiğim kisi:D yeterli benm için

mutlu olmuyorlar aga naparsan yap bi yerden fire veriyorsun

Geri