Kadınları mı yoksa erkekleri mi anlamak daha zor?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Sizce Kadınlarımı yoksa Erkeklerimi anlamak daha zor ? Anlaşılması güç olan kimler ?

Kişiden kişiye degişir tartışmalı bi konu, bana göre iki tarafıda anlamak zor :)
Şunu da unutmayalım ki zor olan herşey ilgi çeker.. :)

ikisininde anlaşılması zor yanları var die düşünüyorum :)

Valla direk insanları anlamak zor demeli bence ya. Kolay anlaşılabilen kadın olduğu gibi zor anlaşılan erkek de var ayrıca bunun tam tersi de :)

Kişiden kişiye göre değişiyor bencede

Kesinlikle kadınları :) Erkeklerin istekleri ve takıntıları karmaşık değildir. fazla zorlanmazsanız. Ama kadınlar bence tamamen farklı yaratıklar

Kesinlikle kadınları :) Erkeklerin istekleri ve takıntıları karmaşık değildir. fazla zorlanmazsanız. Ama kadınlar bence tamamen farklı yaratıklar

Yaratıklar düşsün senin başına püe :haha:

bu yorumu gördükten sonra birşey diyemicem.kaldım böyle :zuha:

Kesinlikle kadınları anlamak daha zordur.
Kadınların ruh halleri çok değişkendir , sevindiği bir cümleye birkaç gün sonra ruh hali sebebiyle kızabilir.Kadınların birçoğu ne istediğini bilmediği halde erkeklerden anlamasını bekler. :)

İkisinide anlamak çok kolay.Arzular ve ihtiraslar herhangi bir tarafı anlaşılmaz kılıyor.

erkekler yüzeysel kadınlar derindir(genelde). erkege normal gelen kadına anormal gelir derin ve ince dusunur kadın. yuzeysel dusunen bırının bunu anlaması zaman alır bu nedenle kadınları anlamak zordur denır. :))

Oranlama yaparsak Kadınlar %65i flan kapsar diye düşünüyorum :D

Kadınları anlamak daha zordur
Kadınlar ayrıntılara takılabilir ama erkekler yüzeyseldir
Kadınlar imalarla anlatırken derdini erkekler için neyse odur
Gayet açıklardır bu yüzden de anlaşılmaları daha kolay

Kadın kılıklı erkekleri anlamak zor :)
Çünkü hangi gruba giriceğini şasırmış oluyor.
Kadın gibi konuşmak mı erkek gibi delikanlı olmak mı

Kadın denilen yaratıkları anlamak namümkündür, akıl mantık ermez çünkü.

:kaç:​

Geri