Kadınları Kadınlar mı Eziyor ?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Yıllar önce okuduğum bir kitap nette dolaşırken tekrardan aklımda canlandı.
İhanet gibi konuları ele almış ve kadınları kadınların ezdiğini vurgulamıştı.
Acaba kadınları gerçekten kadınlar mı eziyor?​

Evet bence eziyorlar, kadınlar en çok kadınlar tarafından darbe yer.

Ah bu Kadınlar Ya Rab, kendilerini çekiştirir.
Erkeğin o**spusuna çapkın, kadının çapkınına o**spu derler.

Der, Emre YILMAZ.

ezerler, heleki cekismeli sektorlerdek bayan ipatronlar wuhu.. silindir gibi ezerler
ayrica diger konulardaki ezmelere deginmek bile istemiyorum, arkadasin dedigi gibi en buyuk darbe hep bayan arkilerden gelir(sahsen)

sinan akyüz bana sırtını dönme kitabını bi okuyuverin hemcinslerimin her iki cinside ezdiğini anlayacaksınız :p

Öyle tehlikeli kadınlar varki erkekleri bile ezerler :emoji_scream:

kadınlar olmasa
hayat çekilmez ya

kıyamt kopmasa da tufana hayr denmz. yiyin birbirnzi

Bisi ezdikleri falan yok en fazla çene yaparlar. Bu kadar gozunuzde buyutmeyin olm

Bazi kadinlarin dogdugunda tribal enfeknsiyon kapmis olmalarindan mutevellit, hayatlari boyunca hemcinsleri ve karsi cjnslere karsi hep bir ezme ve trip icinde olma egilimleri mevcut.

Bazı kadınlar demek daha doğru olacaktır ve kendi eksik yönlerini başka kadınlarla rekabete girmek sureti ile kapatmaya çalışırlar ya da sahip olduklarına göz dikecek kadar küçük düşünürler v.s.
Bazı kadınlar zayıf karakterli oldukları için diğer kadınlar üzerinden prim yapmaya çalışırlar.

kadinin düşmanı kadindir diye bi laf boşa solenmemis dir herhald3

Bazı kadınlar demek daha doğru olacaktır ve kendi eksik yönlerini başka kadınlarla rekabete girmek sureti ile kapatmaya çalışırlar ya da sahip olduklarına göz dikecek kadar küçük düşünürler v.s.
Bazı kadınlar zayıf karakterli oldukları için diğer kadınlar üzerinden prim yapmaya çalışırlar.
Yine bazı kadınlarda ezilmemek dışlanmamak için çokta önemsemediği hemcinsine sevgi kelebeği oluverir gibi .d

bazen kadının ne yapabileceğini ben bile kestiremiyorum

Yine bazı kadınlarda ezilmemek dışlanmamak için çokta önemsemediği hemcinsine sevgi kelebeği oluverir gibi .d

bazen kadının ne yapabileceğini ben bile kestiremiyorum
Kıskandıkları kadına saldırmaya çalışıp kendilerine yandaş bulmak için de başkalarına yalakalık yapabiliyorlar.
Kadın arkadaş konusunda çok seçici olmak gerekiyor.

Kıskandıkları kadına saldırmaya çalışıp kendilerine yandaş bulmak için de başkalarına yalakalık yapabiliyorlar.
Kadın arkadaş konusunda çok seçici olmak gerekiyor.
Kesinlikle Lefty hanımcım
Kadın kadına karşı bile tehlikeli .d

Geri