Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2. Sen çok farklısın, diğerlerine hiç benzemiyorsun
Buna inanmayan kadın yok, sen bakma hava attıklarına.şuna inanan bi kadın kaldı mı?
ee kolaymış o zaman =)Buna inanmayan kadın yok, sen bakma hava attıklarına.
Sizin rank özelliğinden alındı o şey, normal rank geçince düzelir. Karga bey de aynı durumdan şikayetçi olmuştu.1. söz dinliyorum değil, anlıyorum olacaktı. Bu arada mesaj düzeltme neden kaldırılmış ya.
kız ben çok duydum .pbu tarz iq düşüklüğü içeren cümleler duymamışım hiç allah'tan.
KArga Bey her şeyden şikayetçi ya..Sizin rank özelliğinden alındı o şey, normal rank geçince düzelir. Karga bey de aynı durumdan şikayetçi olmuştu.
Şikayetim yaradana diyordu en son ahah. Bazı extra özellikleri olduğunu rankın forumda yazdı, buna istinaden ayrıcalıklı özellikler yok edildi, arada mesaj düzenleme de kaynamış.KArga Bey her şeyden şikayetçi ya..
jdjd ben bunu bir yerde anlatmıştım, bana olan duygularını manyetik alan ile anlatan bir fizikçi vardı, orijinaldi en azından ama düşmedim... ben kül yutmam khjg bugüne kadar beni kimse kandıramadı.... kdkfkız ben çok duydum .p