Kadınları Çözen Adam.

Konu sahibi son olarak 1441 gün önce görüldü
[YOUTUBE]/watch?v=KTQJcr48O54[/YOUTUBE]
Adamın Kadınları Çözdüğü An :haha:
DipNot: Genelleme Yapmayalım Bazı Kadınları(:

Bunu yazanlardan birisi bayandı diye hatırlıyordum,tekrardan baktım,doğruymuş:cici:
Eminim bu kısım,onun ellerindendir:şirine:

"Kadınları çözen adam" diye atılmış bi başlık ve başındada gülen bi smile görünce, böyle kadınlar iple bağlanmışta adam da kadınları kurtarmış ve "kadınları çözen adam" diye bitirilecek bi video sandım.. Yav nasıl bi trollcü aklım var vay anasını..

Cozulebilen kadınlar var illaki. Önce kendilerini anlamaları lazım. Bir çoğu bunda bile başarılı olamamalarindandir anlaşılmamalari :T:

bu gruba dahil olduğunu iddia edenlerin çoğu ilk tanıdıkları kadından tekmeyi yedikten sonra kendini kaybedip şifre çözdüm sanan erkeklerdir. "sen önce o kopcayı çözmeyi öğren ülen hoppidik" denmelidir, dalga geçilmelidir umarsızca.çözdükten sonrada gay olma durumuda söz konusu olabilir sonuca ulaştığında arktık cazibesini yitiricek çünkü hedefi olmıcak bayan değilde insanları anlamayı öğrenmeleri lazım önce
olay çözümlemek olsa boşanmayan psikiyatrist birey icat edilirdi...insanı mantıkla sınayıp duygularını çöpe atmak gibi bişi oluo insanların şifresi muhappetleri

Geri