kadınları anlamak

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2135 gün önce görüldü
konuşarak anlaşılır

sıkıntı yok

Kadınlar anlamak için değil sevilmek içindir. Anlamayı bırakıp sadece severseniz daha iyi olacaktır.

Biz konusmadan anlasiyoruz onunla. Birbirimize bakiyoruz, direk anliyor beni :D

Bu konuda çok iyi olduğumu düşünsem de bazen kızlar öyle saçma sebepler için saçma sapan trip atıyorlar ki ben bile anlayamıyorum.. :)

Para ile daha anlaşılır olabiliyorlar.

Kadınlar kedi gibidir. Biz onları seviyoruz diye bizleri sevecekleri anlamına gelmez bu. Tersi de doğrudur.

Kadın olgun ise kendisini açıkça ifade edebilir zaten, henüz olgunlaşmamışsa anlamak bir hayli zorlaşacaktır.

Anlamak şart değil ama anlamadığını belli etmemek gerek...

Iilgisizlikten sklp asiri ilgiden bunalan , duzgun efendi olsun deyip, serserilerle olan degisik bir tur efenim...
Bence hepsi istisnasiz dogustan bipolar bozukluga sahip. Bir dengesizlik var evet :)

İnsanları anlamak zor mu demeliydiniz acaba:)

Bunu diyen Albert dayimiz evlendiginde sartlar koyar esine, der ki ; senle disariya cikmami istemiceksin, benle fiziksel yakinlik beklemiceksin,seninle evde oturmami beklemiceksin,bana sitem etmiceksin,istedigim an benimle konusmayi keseceksin, kadincagiz sozlesmeyi kabul etsede bi kac ay sonra terk etmis :u3: Bence anlamaya calissaydi daha mutlu olabilirlerdi :D

Atomu parçalamaktan daha zor :)

Ayaklarımızın üşüdüğünü nereden çıkartmış ki, güya dedi bişey.
Erkekler üşümüyor mu yani peh öf

bence de biraz zor ama eğlenceliyiz de yani, biz olmasak napacaktınız ay, bence sıkıcı olurdu
düşünsene her yer erkek

dur bi konuyu özetleyen bir şey buldum

13900247_1065000250234395_600791458248800435_n1.jpg

Zekiyseniz zor degil.
"Usuyorum" diyorsa "saril bana" demek istiyordur.
Kadinlar gonderme konusunda "Haneke" dehasina ve "Bergman" inceligine sahiptir.
satir aralarina mesajlarini yerlestirip spotlari oraya cevirir yeterince zekiyseniz cozersiniz degilseniz
hayatiniz boyle akil yurutmekle gecer :)

kadınları ne zaman anlamaya başlıyorum desem aslında hiçbişi anlamadığımı farkediyorum

Anlaşılmak isteyen kadın anlanır. Basit, zor değil. Karmaşığa yatıp, ergen gibi oynamazsa çok basit. Kolay anlamak

Geri