Kadınlardan Umduğunu Bulamayınca Tasarladığı Robotla Evlendi

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Çin'de yaşayan mühendis, kadınlardan umduğunu bulamayınca tasarladığı robotla dünya evine girdi.

Hayatını kendisinden çıkar sağlamayan bir eş aramaya adayan Çinli mühendis, tasarladığı robotla evlendi. Çin geleneklerine göre düzenlenen törene mühendisin aile üyeleri katıldı. Çin basınında gündem olan evlilik için uzmanlar, robotlarla evliliğin 35 yıl içerisinde artacağını düşünüyor.

EV İŞLERİNİ YAPTIRMAK İSTİYOR

31 yaşındaki yapay zeka uzmanı Zheng Jiajia, 'Yingying' adını verdiği kadına benzeyen bir robot tasarladı. Özellikleriyle dikkat çeken robot, Çin alfabesini tanıyabiliyor, hatta Çince konuşup birkaç kelime edebiliyor. Çinli mühendisin en büyük hayali bir gün robotunun yürüyebilmesi ve evin gündelik işlerini yapabilmesini sağlayabilmek.
kadinlardan-umdugunu-bulamayinca-tasarladigi-9456238_5701_o.jpg

TÖREN YAPILDI

Yarattığı robota sıra dışı bir şekilde bağlanan Çinli mühendis, geçtiğimiz cuma günü bir tören düzenleyerek robotuyla evlendi. Robotuna Çinlilerin düğün geleneğinin vazgeçilmezi kırmızı eşarbını bağlamayı ihmal etmedi.
Düğüne Çinli mühendis Zheng'in arkadaşları ve annesi de katıldı. Yerel kaynaklara konuşan bir aile mensubu, Zheng'in kadınlar tarafından hakkının yendiğini dile getirdi.
cinli-muhendis-kadinlardan-umdugunu-bulamayinca-9456238_1041_o.jpg

'CİNSEL İLİŞKİ ROBOTLARI YAYGINLAŞACAK'

Araştırmacılara göre insanlar ve robotların evliliği 35 sene içerisinde yaygın hale gelecek. Özellikle cinsel ilişki robotlarının yükseliş göstereceğini belirten uzmanlar, yapay zekanın muazzam bir seviyeye ulaşacağını düşünüyor. Robotların gelecek yıllarda insanlardan daha sempatik ve ilgi çekici olacağı belirtiliyor.

sondakika

Robot yani sonuçta en fazla Yingying olurdu adı. Ama biz öyle miyiz. Biz yinyangız. :gamer:

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Bir an kahkaha attım okurken, sonra durdum ve düşündüm; insalık olarak nereye gidiyoruz?

Uzay ve yapay zeka çağına hoş geldiniz.

Ne güzel işte çenesi dırdırı yok bi tuşuna basar kapatır:D

Umduğunu bulamamak değildir de direkt yokluktur bu. ;dd

Bir nevi "nefes almasa da olur" akımının öncüsü bu abimiz. Gayretlerinden ötürü takdirlerimize mazhar olmayı hak ettiğini düşünüyorum. Fakat nihayetinde bir kadın figürü bu ve robotların isyan ettiği filmi hatırlayınca aklıma normalden daha ürkütücü şeyler geliyor =\ İşala otomasyon programını doğru kodlamıştır. Zira sinirli bir kadından daha korkunç bir şey varsa o da sinirli bir robot kadındır. -.-

Ata esege saldirmasindan iyidir.

Takilsin kendince

Bir kadın çizeceksinn

Bol bol minicik minik sevimli mutfak robotları olur umarım

Bence çözüm bulduk diye dert açarlar başlarına elektrik çarpar la düşünsene adam hızını alamaz robota kısa devre yaptırır sonra uğraş dur sdftjkjk

Bir grup abazan bilim adamı var bu tür işlerle uğraşan. Sanırım sosyal medyada birkaç defa daha karşılaşmıştım robot sevgili, robot eş vs diye. Adamlar nasıl bir durumun içindeyse artık...

Bkz : ilişki durumum(temsili)

Ne güzel , darısı diğer umduğunu bulamayanların başına.

Geri