KadınLarda çekiciLiği tamemen yok eden hareket sizce nedir?

Konu sahibi son olarak 4748 gün önce görüldü

KadınLarda çekiciLiği tamemen yok eden hareket sizce nedir?

• Kullanılan toplam oy
    39
Sokak ortasın ağzını ayırarak sakız çiğnemesi - Ortamda çok sesli kahkaha atarak gülmesi - Erkeksi tavırlar

Giyimlerine özen göstermemeleri, erkeksi tavırları, argo-küfür'lü konuşmaları, kadında olan kibarlık, nezaket duygularından uzak olmaları

Küfür / Sakız

Yanımda osurmasın geğirmesin ama ben osurup geğirince de tepki göstermesin aksine neşelensin ..

Az ama öz konuşmak için kendini kasmasın, çok ama eğlenceli konuşsun yeter .. Konuşmasından bıktığım zaman bakışlarımdan bıktığımı anlasın ve sussun yoksa sektirip gitsin ..

Benim yanımdayken asla hesap ödemeye kalkışmasın ama ben " bu kez sen öde kız " dediğimde ne varsa cebinde boşaltsın ..

Asla ama asla cebimi telefonumu mailimi ve beynimi karıştırmasın .. Cinayet sebebimdir ..

memesi varsa küfredebilir

Ağız bozukluğu, sakız ve ter kokusu.

Küfür etmeleri çok itici duruyor. Kız dediğin sevimli, zarif olmalı. :)

Ben Kadınım. Sizin istediğiniz gibi yaşamam gerekmiyor.
Ister küfür ederim, ister sokakta sakız çiğnerim, ister erkek gibi davranırım, ister sokaktakahkaha atarım..

Bu saydıklarınızın hepsi neden sadece kadın da bitiyor? Neden olaya tek taraflı cinsiyet olarak bakıyor sunuz?

Şu yakıştırmadığınız şeyleri erkeklerde yapıyor.
Neden eşit bir şekilde biriniz de çıkıp " sadece kadına değil, erkeğe de bu hareketler yakışmıyor " demedi ?
Neden her şeyi kadının üzerine yıkıyor sunuz?
Erkek sigara içer ama kadın sokakta içtiği zaman nefret edilir
Erkek küfür eder ama kadın küfür ettiği zaman itici olur.

Evet bu durumlar hoşunuza gitmeyebilir ama erkeğe de yakışmıyor, kadına da yakışmıyor diye bir yorum beklerdim.

Kadınlar sizin istediğiniz kalıba girecek bir mal değil.

Kadına yakışmayan tavırlar erkeğe de yakışmıyor.

Kadın üzerinde ki baskılarınızdan, geri kafalılığınızdan biraz kurtulun.

Konuşmadır
saçma sapan konuşursa çekicilik kalmaz.

Bebeksi konuşma ve erkekle yarışırcasına küfürlü konuşmaları çok itici.

Fenerli olmaları :P

küçükken kadınlar gaz çıkarmaz sanıyordum diyordu radyoda biri
nasıl etkilemişse artık adamı

Geri