Kadınlarda Alışveriş Çılgınlığı

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 1204 gün önce görüldü
Bu başlıkta cinsiyetçilik var. Linçleyelim @Sanem i :)
Her şeye bir elbise takımı düzen kadınların alışveriş delisi olması normal. Yatak odası elbisesi, oturma odası elbisesi, mutfak elbisesi, günlük elbise, özel gün elbisesi vs diyerek her şeyi alıyorlar. Bir erkek böyle mi? Değil, tabi.
Kadınların mutluluğu parayı verene kadardır kesin. Parayı verdikten sonra hesap kitap işi başladı mı tekrar mutsuz olabilir. Sonra tekrar alışverişe gider, tekrar mutsuz olur. Kapitalist döngü kadınlarla ayakta kalıyor. :)
Kişisel düşüncem az eşya, çok huzur. Sahip olduklarımız bize sahip olmasın, biz onlara sahip olalım. Eşyanın kölesi olmayın yani.

Bu başlıkta cinsiyetçilik var. Linçleyelim @Sanem i :)
Her şeye bir elbise takımı düzen kadınların alışveriş delisi olması normal. Yatak odası elbisesi, oturma odası elbisesi, mutfak elbisesi, günlük elbise, özel gün elbisesi vs diyerek her şeyi alıyorlar. Bir erkek böyle mi? Değil, tabi.
Kadınların mutluluğu parayı verene kadardır kesin. Parayı verdikten sonra hesap kitap işi başladı mı tekrar mutsuz olabilir. Sonra tekrar alışverişe gider, tekrar mutsuz olur. Kapitalist döngü kadınlarla ayakta kalıyor. :)
Kişisel düşüncem az eşya, çok huzur. Sahip olduklarımız bize sahip olmasın, biz onlara sahip olalım. Eşyanın kölesi olmayın yani.
Alis veris diyince kadin akla geldigi icin basligi oyle secmistim, demek lincleyeceksiniz yazik degil mi? bana hain!

Son düzenleme:
Gereksiz alışveriş yapmıyorum. İhtiyaçlar dahilinde alışveriş yapıyorum. Arada bir gözüm dönüyor tabi. :)

Bir anda mayyak oluyolar. Hipnoz olmuşlar gibi. Saatlerce kıyafet denerler bıkmadan usanmadan !
Deli bunlar !

Kadınların en önemli ve vazgeçemedikleri özelliklerinden biri. Tıpkı erkeklerin tek bir kadınla yetinememeleri, aldatmaya yönelik olmaları, evli bile olsalar bir kadın ile baş başa kalsalar imtihanı kazanmalarının zor olması gibi bir şey. Kadınlar için de alışveriş böyle. Bu konuda asla alışverişi yenemezler : )

Bas bas paraları Leyla'ya objemiz yok napalım.. Kendimizce bir yerlere yapıştırıyoruz işte..

Hiç sevmem. Mecbur kalmasam gidipte yapmam bile. Gerçi kıyafetleri teyzem istanbuldan ayarlıyor. Çantaları komşunun kızı ayarlıyor . Kafanıza göre ayarlayın diyorum :D beğendiklerimi de ayırıp geri kalanını ihtiyacı olana veriyorum hem alışveriş yorgunluğu olmuyor hemde iki katı yerine yarısı kadar bir para ödüyorum tanıdık olmak böyle bir şey :d bir tek ayakkabı almaya gidiyorum sanırım :D denemeden almam.

Bunu bir terapi olarak görenler var orası ayrı bir şey. Para harcamak kimi zaman rahatlatan bir durum gibi geliyor. Tabi sonra üzücü olabiliyor. Mesela ay sonu gibi :d bana göre hem zarar ediyor insan hemde zaman kaybı.

hayır...... hayır, ben alışveriş çılgını falan değilim...... sadece sakıza bile zam gelen türkiye cumhiriyeti ekonomisi yüzünden alışveriş yapan bir stokçuyum......... :emoji_persevere:

E27BFA1D-A893-4493-93BC-13EE01ECEFD6.jpeg

Çünküsü eğlenceli , yaşasın doya doya hunharca alışveriş yapmak!

Haftanin tartisma konusu bitmistir, katilimci arkadaslarima tesekkur ederim

Geri